ZADNJA POLICAJKA OTETA / U meksičkom gradu zbog mafije više nema policije

Image
Image

Posljednja policajka netragom je nestala prošlog tjedna. Navodno su je oteli pripadnici jedne od narkobandi. Svi njezini kolege podavali su otkaze ili su ih ubili.

28.12.2010.
20:16
VOYO logo

Meksički gradić Guadalupe, koji se nalazi blizu "legla narkomafije" Ciudada Juareza na samoj granici sa SAD-om, ostao je bez ijednog policajca.

Do prošlog je tjedna policijsku odoru tamo nosila još samo 28-godišnja djevojka Erika Gandara, no nju su oteli nepoznati naoružani tipovi, najvjerojatnije pripadnici jedne od narkobandi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada je po Guadalupeu, dok meksičke vlasti još nisu krenule u žestoki obračun s mafijašima, patroliralo znatno više plavaca, no zbog činjenice da su upravo oni bili najčešća meta mučkih mafijaških osvetničkih pohoda, svi su dali otkaz (oni koji su preživjeli).

U ovome gradiću živi tek oko pet tisuća ljudi, a u njegovoj se okolici nalazi i mjesto Praxedis Guadalupe Guerreror, poznato po tome što je tamošnja šefica policije jedn 20-godišnja studentica. Posao je dobila jer se nitko drugi iz straha nije prijavio na natječaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo