okrenut budućnosti / 'U mom srcu nema mržnje ni želje za osvetom'

General Mladen Markač kazao je danas Đakovu kako u njegovom srcu nema mržnje ni želje za osvetom.

1.12.2012.
17:20
VOYO logo

Odgovarajući na novinarski upit kako komentira reakcije iz nekih braniteljskih krugova da je izostala žešća retorika njega i generala Ante Gotovine, Mladen Markač kazao je kako 'u njegovom srcu nema mržnje ni želje za osvetom i da svatko tko u svom srcu želi jačati mržnju i osvetu, ne može očekivati bolju budućnost'.

General Mladen Markač posjetio je danas na poziv gradonačelnika Zorana Vinkovića Đakovo, a susretu su nazočili osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo te predstavnici policije i Hrvatske vojske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima je nakon susreta kazao da se razgovaralo o prošlosti, stradanjima u ratu, haaškom pritvoru njega i generala Gotovine.

"Zahvalan sam svim Đakovčanima i Slavoncima na podršci koju su nam davali dok smo bili haaškom pritvoru", kazao je Markač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je kako je Haaški sud oslobađajućom presudom jasno potvrdio kako je Hrvatska vodila obrambeni, oslobodilački rat.

Također je ponovio da nema političkih ambicija, da će se angažirati na humanitarnim aktivnostima, te da je ponosan na hrvatsku policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom boravka u Đakovu, general Markač se u pratnji domaćina susreo u Nadbiskupskom dvoru sa đakovačko-osječkim nadbiskupom mons. Marinom Srakićem s kojim je također razgovarao iza zatvorenih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo