ipak razočarao gledatelje / U potrazi za adrenalinom: Odlučio poslužiti kao obrok divovskoj anakondi

Image

26-godišnji avanturist Paul Rosolie najavio je prije mjesec dana kako će se prepustiti da ga proguta divovska anakonda. Međutim, zmija još nije ni pošteno krenula s objedom, a bol je postala prejaka.

8.12.2014.
11:28
VOYO logo

26-godišnji Amerikanac Paul Rosolie najavio je prije mjesec dana kako će poslužiti kao obrok i dopustiti da ga cijelog proguta divovska anakonda.

Dugoočekivana snimka objavljena je u nedjelju navečer na Discovery Channelu, a prikazuje Paula i njegovu ekipu kako prate zmiju dugačku oko šest metara i tešku 115 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su zatočili zmiju, Paul je obukao zaštitno odijelo, polio se svinjskom krvlju, a zatim se ispred kamere namjestio anakondi.

Ipak, nakon što mu je anakonda progutala glavu i obgrlila ramena, bol je postala prejaka i Paul je tražio ekipu da ga izvuče van.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sve mi se zamračilo u njenim ustima. Omotala se oko mene, a meni je počelo pucati odijelo i osjećaj je bio kao da će mi ruke iskočiti iz čašica, nisam više mogao izdržati'', rekao je Paul.

Kako je emisija bila nestrpljivo očekivana, internet su preplavile karikature i sprdnje, a jedan od komentara na Twitteru je bio: ''Trebali bi emisiju 'Pojeden živ' preimenovati u 'Tražio sam zmiju sat i pol da me pojede živog, ali sam zaradio ogrebotinu na ramenu.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo