interventna policija na ulicama / U pucnjavi u Poreču ozlijeđena jedna osoba, počinitelj u bijegu

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL/Ilustracija

Jedna je osoba ozlijeđena vatrenim oružjem u Velom Maju u Poreču u srijedu u večernjim satima. Ozlijeđena osoba, čije zdravstveno stanje nije poznato, hitno je prebačena u pulsku Opću bolnicu na liječenje, a počinitelj je u bijegu.

6.11.2014.
8:00
Dalibor Urukalovic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Sinoć je u Poreču u večernjim satima vatrenim oružjem ozlijeđena jedna osoba, koja je hitno prebačena u pulsku Opću bolnicu na liječenje, piše Glas Istre.

Policija je na izlazima iz Poreča i dalje prema Novigradu postavila patrole koje su zaustavljale gotovo svako vozilo i kontrolirale osobe u njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjesto događaja je pored porečke policije došla interventna jedinica te krim tehničari iz Pule. Nije poznato je li ranjena osoba muškarac ili žena kao ni tko je u bijegu. Istražitelji na mjestu događaja nisu htjeli davati nikakve izjave, a drugih osoba nije bilo. Uspjeli smo vidjeti da je ispred parkirališta jedne od tri zgrade, neposredno iza automobila postavljena žuta pločica s brojem tri, što ukazuje da su pronašli neki trag ili dokaz.

Više policajaca je svjetiljkama pretraživalo cestu i šumarak pored nje. Očito je da će se očevid protegnuti do ranih jutarnjih sati jer je po mraku, nakon kiše teže uočiti sitne, a možda vrlo značajne tragove. Na mjestu događaja bio je i načelnik PP Poreča Ivica Kešinović, koji je i sam svjetiljkom tražio tragove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo