sUDAR NA 86. kilometru / U stravičnoj nesreći na A4 poginuo policajac

Image

Nesreća se dogodila prije ponoći na 86. kilometru autoceste A4 između čvorova Popovec i Sveta Helena.

29.12.2012.
14:37
VOYO logo

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A4, Zagreb-Varaždin, između Popovca i Svete Helene, u kojoj su sudjelovali službeno policijsko vozilo i teretno vozilo Mercedes varaždinskih registracija, te još dva osobna automobila, poginuo je 42-godišnji policajac, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Nesreće se dogodila sinoć oko 23,20 sati, kada je policijski službenik, vozeći službeno vozilo škoda superb zapadnim kolnikom autoceste A4 u smjeru juga, iz zasad neutvrđenog razloga naletio na stražnji dio teretnog vozila koje se kretalo u istom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od siline udarca teretno vozilo, kojim je upravljao 53-godišnji vozač, probilo je zaštitnu ogradu A4 i prešlo na suprotni kolnički trak te se prevrnulo. Službeno policijsko vozilo udarilo je u zaštitnu ogradu te se nastavilo kretati, da bi se zaustavilo sa zapadne strane zapadnog kolnika.

Na prevrnuti teretni automobil mercedes naletjela su dva osobna automobila, renault clio kojeg je vozila 22-godišnjakinja i renault clio kojeg je vozio 27-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 42-godišnji policijski službenik koji je vozio službeno policijsko vozilo, dok su teško ozlijeđeni 30-godišnji policijski službenik suvozač i 49-godišnja putnica iz teretnog vozila.

Prevezeni su u Kliničku bolnicu Dubrava gdje im je pružena liječnička pomoć. Ostali sudionici prometne nesreće su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kući, navode iz PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet je zbog ove teške prometne nesreće bio obustavljen od sinoć u 23,20 do jutros u 7,10 sati te se odvijalo obilazno preko čvorova Popovec i Sveta Helena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo