OBRAČUN S MILITANTIMA / Ubijen mozak krvavih napada na Delhi

Image

U oružanom obračunu indijske policije s militantima, ubijen je Atif, za kojeg se vjeruje da je glavni organizator serije serijskih bombaških napada po Indiji.

19.9.2008.
13:50
VOYO logo

NEW DELHI -  U muslimanskoj četvrti New Delhija u petak je izbila pucnjava među policajcima i navodnim islamistima, od kojih su dvojica ubijeni. Oružani je incident počeo kada su plavci u jednom kvartu na jugu grada, oko kuće gdje se navodno okupljaju fundamentalisti, počeli tražiti sumnjivce, tj. navodne organizatore prošlotjednog serijskog bombaškog napada u indijskoj metropoli, ali i napada po drugim dijelovima države.

Šef policije New Delhija kaže da su njegovi ljudi ubili dvojicu militanata, jednog su uhitili, dok su dvojica uspjela pobići. Jedan od dvojice koji su izgubili glavu identificiran je kao izvjesni Atif i navodno je ključna osoba u organizaciji nedavnih napada. U policiji kažu da su pronašli i veću količinu oružja te da su blokirali šire područje oko kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurnosne su mjere u glavnom indijskom gradu proteklih dana znatno pooštrene i to do te mjere da se građani ne mogu parkirati u blizini većih okupljališta bez da im policija ne provjeri sadržaj prtljažnika. Premda je uhićenja i borbi s militantima bilo i prije, to dosad nije sprečavalo krvave napade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo