'sačekuša' u sesvetama / Ubijen Vinko Žuljević Klica: dočekali ga na motorima, izvukli iz auta i izrešetali

Očevid je u tijeku, policija poduzima intenzivne mjere za razrješenje svih okolnosti događaja

3.5.2015.
9:43
VOYO logo

Više nepoznatih počinitelja usmrtilo je iz vatrenog oružja Vinka Žuljevića Klicu (57) u nedjelju oko 8 sati u središtu Sesveta, potvrdio je zamjenik državne odvjetnice u Zagrebu Jurica Ilić.

Policija intenzivno traga za počiniteljima i vozilima kojima su se počinitelji udaljili s mjesta događaja. Očevid je u tijeku, policija poduzima intenzivne mjere za razrješenje svih okolnosti događaja, rekao je Jurica Ilić novinarima na mjestu zločina.

Večernji doznaje da su Klicu dočekali nepoznati napadači na motorima, okružili ga, izvukli iz automobila te izrešetali, a sve se dogodilo kada se vraćao s jutarnje mise.

Zamjenik državne odvjetnice je potvrdio da je Žuljević jedini stradali, ali u interesu istrage nije se izjasnio na novinarski upit je li Žuljević bio naoružan.

Upitan je li u blizini bilo puno očevidaca događaja, s obzirom da se ubojstvo dogodilo nakon rane jutarnje mise u blizini svetišta Sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, Ilić je rekao da se ubojstvo dogodilo na mjestu gdje nije bio okupljen veći broj ljudi te nije bilo nikoga u neposrednoj blizini koji su mogli stradati.

Očevid još traje, a policija preusmjerava promet na dijelu Sesvetske ceste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo