DVA TJEDNA NAKON VJENČANJA / Ubio ga zato jer se htio odseliti

Image

Ubijeni muškarac se navodno htio odseliti od oca, a prije dva tjedna se oženio. Njegova supruga kaže da je otac bio teške naravi.

30.4.2010.
5:30
VOYO logo

ZAGREB - Otac koji je kod Studentskog doma na Savi ubio svoga sina najverojatnije nije želio ostati sam i nije mogao prihvatiti činjenicu da se sin želi odseliti. Ubijeni Davorin Brolih se prije samo dva tjedna oženio te se namjeravao preseliti kod supruge, piše Jutarnji list.

Ona kaže da je Alojzije Brolih, koji je poslije ubojstva sina počinio samoubojstvo, bio težak čovjek te da ona s njim gotovo nikad nije ni razgovarala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednje vrijeme mu je svak idan govorio: "Ja bum se tebe rešil'", no nitko nije vjerovao da bi mogao ubiti sina. Nedavno je ubijenome umrla majka, a obojica su to teško prihvatili.

Supruga kaže da je Davorina posljednji put vidjela u srijedu popodne kad je išla na policiju promijeniti dokumente. Suprug je otišao ocu odnijeti kruh, no više se nije vratio. Tek je od susjeda u zgradi doznala što se dogodilo. "Trebao se ubrzo preseliti k meni. Uvijek mi je govorio da nije život za mene s njegovim ocem", kaže shrvana supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brolih je imao i sina iz prijašnje veze, a imao je i vlastitu tvrtku za nekretnine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo