šokantno priznanje / 'Ubio sam 42 ljudi iz zabave, nastavit ću ubijati i u zatvoru!'

Image
Foto: Youtube

26-godišnji Brazilac Sailson Jose das Gracas tvrdi da je u Rio de Janeiru u posljednjih devet godina ubio 42 osobe. Kao isključivi motiv ističe zabavu nabijenu adrenalinom, a žrtve su mu većinom bile žene.

12.12.2014.
9:20
Youtube
VOYO logo

26-godišnji Brazilac Sailson Jose das Gracas rekao je policiji kako je u posljednjih devet godina u Rio de Janeiru ubio 42 osobe.

Policija je Gracasa uhitila nakon što je nasmrt izbo jednu ženu u predgrađu Rija, a u razgovoru s policijom otkrio je kako su mu isključivi motivi bili zabava i potraga za adrenalinom. Tvrdi kako se među njegovim žrtvama našlo 38 žena, tri muškarca i jedna dvogodišnja djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je istragom dokazala četiri ubojstva koja je Gracas naveo, a kako je sam rekao, najviše je uživao daviti bjelkinje, nad čijim je mrtvim tijelima masturbirao. Muškarce je ubijao po nalogu.

''Ako ne bih nekoga ubio, postao bih nervozan'', rekao je Gracas, a policija tvrdi kako vjeruje njegovim izjavama jer je dao detaljan i precizan opis svih navodnih žrtava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psiholozi, s druge strane, propituju vjerodostojnost njegovih izjava jer tvrde da je psihopat koji uživa u medijskoj pažnji. No, ukoliko se one potvrde, Brazilac bi mogao postati jedan od najvećih serijskih ubojica u povijesti.

Gracas je najavio da će svoj ubilački pohod nastaviti i u zatvoru. Prema brazilskim zakonima najviša kazna je 30 godina zatvora.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo