SNIJEG U VELIKOJ BRITANIJI / Učenica poginula u snježnom nevremenu

Snijeg i vjetar obrušili su se na Veliku Britaniju te izazvali prometni kaos. U nesreći školskog busa poginula je 17-godišnja učenica, a više njezinih kolega je ozlijeđeno.

31.3.2010.
11:29
VOYO logo

LONDON - Snježno nevrijeme koje je u srijedu pogodilo Škotsku i sjever Engleske uzrokovalo je prometni kaos i nesreću školskog autobusa u kojoj je poginula 17-godišnja učenica.

Ozlijeđeno je još 12 učenika, od kojih četvero teže. Nesreća se dogodila u rano jutro kada je autobus u blizini South Lanarkshirea u Škotskoj zbog snijega sletio s ceste. Učenici gimnazije putovali su u tematski park u Derbyshireu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim prometnih nesreća, gust snijeg i jak vjetar izazvali su probleme u opksrbi električnom energijom. U Škotskoj je tako bez struje ostalo najmanje 24.000 kućanstava, a u Sjevernoj Irskoj gotovo dvostruko više.

Prema prognozama britanske meteorološke službe, snježna oluja će se nastaviti, a na nekim bi područjima moglo pasti i 30 centimetara snijega. Proljetni snijeg nastavak je najoštrije zime u Velikoj Britaniji u posljednjih 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo