STRAVA U SRBIJI / Učenik sedmog razreda silovao kolegu iz klupe!

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija
Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Učenik sedmog razreda u Osnovnoj školi “Kralj Aleksandar Prvi” u srpskom Požarevcu silovao je kolegu iz razreda, inače dječaka blago zaostalog u razvoju.

31.1.2012.
9:25
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Iako se silovanje dogodilo 19. siječnja, za to se saznalo tek 26. siječnja kada se napadnuti dječak požalio prijateljima, a kasnije i roditeljima, piše srbijanski Blic.

Prema neslužbenim podacima, silovanje se dogodilo na velikom školskom odmoru kada su dvojica dječaka predložila maloljetnoj žrtvi da s njima ode izvan dvorišta, u obližnju stambenu zgradu da bi pušili cigarete.

Kad su se približili zgradi, jedan dječak je odustao i otišao je u dućan kako bi kupio nešto za jesti. Drugi je, zajedno sa žrtvom, sišao u garažu zgrade i rekao mu da skine hlače kako bi mu pokazao što je to seks.

Prijetio mu je da ako to ne napravi, prijavit će ga majci da puši. Dječak se predomišljao, ali poslije šamara koji je dobio od kolege skinuo je hlače i ovaj ga je silovao.

Napasnik se nije time zadovoljio već ga je prisilio da ga i oralno zadovolji. Nakon toga vratili su se na nastavu kao da ništa nije bilo.

Oštećeni učenik je poslije nekoliko dana sve ispričao prijatelju, koji je to prenio i ostaloj deci iz razreda. Priča se pročula po školi pa je o ovom slučaju obaviješten i ravnatelj koji je s ocem silovanog dječaka sve prijavio policiji.

U Policijskoj upravi potvrdili su da se ovo dogodilo, ali detalje ne žele iznositi jer je riječ o maloljetnicima.

Požarevačka policija je po prijavljenom događaju, 26. siječnja, po nalogu nadležnog tužilaštva, zajedno s Centrom za socijalni rad, ravnateljem Osnovne škole “Kralj Aleksandar Prvi”, školskim psihologom i pedagogom, utvrdila činjenično stanje.

"Obavljeni su i razgovori s akterima događaja, o čemu je obaviješteno Više tužilaštvo u Požarevcu koje je naložilo da se dostave svi spisi vezani za ovaj događaj", službeno je priopćenje požarevačke policije.

Direktor požarevačke bolnice rekao je da je silovani dječak prošlog petka bio na liječničkom pregledu. "On je istog dana otpušten jer kod njega nisu uočene tjelesne povrede".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo