PLANIRAO JOŠ NAPADA / Uhićen organizator napada u Bugojnu

Image

Šef federalne policije kaže da su napadači na meti imali još neke policijske postaje. Sljedeća je na redu navodno trebala biti zgrada policije u Donjem Vakufu.

28.6.2010.
20:43
VOYO logo

SARAJEVO - Policija je u ponedjeljak u Sarajevu uhitila Nasera Palislamovića (38), trećeg osumnjičenog za sudjelovanje u bombaškom napadu na policijsku postaju u Bugojnu, potvrđeno je iz Tužiteljstva BiH koje vodi istragu o slučaju.

Uhićenje je obavljeno nakon pretresa stambenih i drugih objekata kojima se Palislamović koristio. Ravnatelj Uprave policije Federacije BiH Zlatko Miletić izjavio je kako postoje informacije da je upravo Palislamović organizator napada u Bugojnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo je ranije potvrdilo kako su zbog napada privedene i zadržane u istražnom pritvoru još dvije osobe osumnjičene za isti napad.

Službeno nije potvrđen njihov identitet, no lokalni su mediji naveli kako je riječ o Harisu Čauševiću te Adnanu Haračiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miletić je kazao i kako su postojale prijetnje da će, osim bugojanske, biti napadnute još neke policijske postaje. "Jučer ujutro (u nedjelju) primili smo prijeteći email da će ova skupina nastaviti s izazivanjem terorističkih napada i da je sljedeća na redu bila Policijska uprava Donji Vakuf", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo