na putu prema Šestinama / Uhićen šef A-HSP-a: 'Strpali su nas u maricu, ovo je represija!'

Image
Foto: Vanja Zubcic/PIXSELL

Keleminec je sa svojim suradnicima želio postrojiti svoje članove na Trgu, ali im je policija, zajedno s ministrom Rankom Ostojićem - to zabranila. Potom su se odlučili isto napraviti na Šestinama pored groba Ante Starčevića

28.2.2015.
13:23
Vanja Zubcic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Autohtone Hrvatske stranke prava (A-HSP) DraženKeleminec uhićen je danas u Šestinama, javlja Večernji.

On je sa svojim suradnicima želio postrojiti svoje članove na Trgu, ali im je policija, zajedno s ministrom Rankom Ostojićem - to zabranila. Potom su se odlučili isto napraviti na Šestinama pored groba Ante Starčevića.

"Bili smo kod Okrugljaka i kupovali vijence i svijeće koje smo kanili odnijeti na Starčevićev grob. Tu je mene i suradnike Vladu Turudića, Vladimira Kinđevskog, Branka Koledića i Marka Kleina uhitila policija. Strpali su nas u maricu i sad nas voze. Žele spriječiti naš skup, a istodobno se na Trgu održava neprijavljeni skup antifašista. Ovo je represija!", kazao je za Večernji list.

Organizaciji Inicijative 'Ujedinjeni protiv fašizma' na Trgu bana Jelačića točno u podne okupilo se nekoliko desetaka građana kako bi se 'digao glas protiv snaga mržnje te za Hrvatsku tolerancije i solidarnosti'. Što se sve događalo na prosvjedu, pročitajte ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo