SUMNJIVO SE PONAŠALE / Uhićene 'časne sestre' koje su pod haljama nosile kokain

Image

'Od mladih žena je zatraženo da stanu na stranu, jer su izgledale nervozno, a odjeća nije izgledala kako treba', izjavio je kapetan policije Oscar Davila. Nakon pregleda otkriveno je da je svaka 'časna sestra' oko nogu imala omotane pakete od oko dva kilograma droge.

7.5.2013.
21:15
VOYO logo

Policija je na karipskom otoku San Andresu uhitila tri žene koje su bile odjevene kao časne sestre, jer je bilo primjetno da se jako čudno ponašaju. Zaustavljene su nakon leta iz kolumbijske Bogote za Karibe, a naposljetku su se sumnje pokazale opravdanima i otkriveno je da su pokušavale prokrijumčariti 6 kilograma droge.

"Od mladih žena je zatraženo da stanu na stranu, jer su izgledale nervozno, a odjeća nije izgledala kako treba", izjavio je kapetan policije Oscar Davila. Nakon pregleda otkriveno je da je svaka "časna sestra" oko nogu imala omotane pakete od oko dva kilograma kokaina.

Žene se trenutno nalaze u zatvoru, gdje čekaju suđenje, a prilikom uhićenja su briznule plač. Pokušale su policajcima objasniti da su bile primorane prenositi drogu zbog teške financijske situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo