pretres kuće u rovinju / Uhićeni Mirko i Vinka Cetinski: Ovaj put lažirali porezne prijave?

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Supružnici Vinka i Mirko Cetinski, protiv kojih su već podignute dvije optužnice, ponovno su pod istragom. Ovaj put zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Porezne uprave pokušali lažirati porezne prijave.

29.7.2014.
23:00
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nekad poznati pjevač Mirko Cetinski i njegova supruga Vinka, bivša zamjenica ministra turizma, u utorak su opet uhićeni i sutra bi trebali biti predani pritvorskom nadzorniku u Rijeci, a s njima su uhićena i dvojica riječkih poreznika koja su im, navodno, pomagala.

Supružnici Cetinski ponovno su na udaru istražitelja zbog sumnji da su uz pomoć dvojice službenika riječke Porezne uprave pokušali lažirati porezne prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je riječ o korupciji državnih službenika, slučaj je u nadležnosti Uskoka, pa će svih četvero osumnjičenih nakon preprate biti ispitano u riječkom odjelu Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Protiv Mirka i Vinke Cetinski već su podignute dvije optužnice zbog sumnji da su poduzetnika Danka Končara prijevarom oštetili za oko 150 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo