DROGU DILAO NOGOMETAŠ / Uhitili sina Željka Olujića dok je kupovao kokain

Image

Zadarski su policajci uhitili Frana Olujića nakon što je kupio sedam grama kokaina od donedavnog nogometaša NK Zadra Josipa Modrića, kojeg su također priveli.

29.7.2009.
14:11
VOYO logo

ZADAR - Na Liburnskoj obali u Zadru policajci su u utorak navečer uhitili odvjetnika Frana Olujića (32), sina mnogo poznatijeg oca Željka, također odvjetnika.

Plavci su primijetili kako Fran od donedavnog nogometaša NK Zadra Josipa Modrića (30) preuzima PVC vrećicu, a zauzvrat mu daje novac. Nakon primopredaje, ukrcao se na trajekt za otok Ugljan, dok je Modrić otišao drugim putem. Policajci su za Olujićem mlađim krenuli u trajekt te su ga uhitili, a on im je predao vrećicu u kojoj je bilo oko sedam grama kokaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije, u zadarskoj ulici Put Murvice uhićen je i Modrić, kod kojeg su pronađena tri grama bijelog praha i 1.800 kuna. Obojica će biti privedena zadarskom istražnom sucu s prijavom za kazneno djelo "zlouporaba opojnih droga".

Modriću, sinu poznatog zadarskog poduzetnika Mladena Modrića Padele, ovo nije prvi put da ima posla s policijom. Prije dvije godine proveo je mjesec dana u pritvoru zbog sumnje da je potpalio automobil i čemprese pred obiteljskom kućom zadarskog odvjetnika Davora Buljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olujić dosad nije imao problema sa zakonom. Mediji ga spominju kao pripadnika zagrebačke "zlatne mladeži", a u javnosti je poznat i kao odvjetnik u nekoliko razvikanijih sudskih postupaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo