tragična smrt manekenke / Uhodili je na 'Fejsu', drogirali i ubili

Image
Foto: premiumtimesng.com

Muškarac kojeg je manekenka Cynthia Osokogu upoznala putem društvene mreže, ponudio joj je pomoć oko posla. Otišla je u Lagos kako bi se sastala s njim, a onda su je odveli u hotel, gdje su je seksualno zlostavljali i naposljetku ubili.

31.10.2012.
8:56
premiumtimesng.com
VOYO logo

Cynthia Osokogu, 24-godišnja manekenka i poslovna žena iz Nigerije, u srpnju ove godine pronađena je mrtva u hotelu u Lagosu, a osumnjičenicima za njeno ubojstvo počinje suđenje za nekoliko dana.

Cynthija je došla u Lagos kako bi se sastala s EchezonomNwabuforom, čovjekom kojeg je upoznala na Facebooku, a koji joj je ponudio pomoć oko posla u modnoj industriji. No, sastanka nikad nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je došla u Lagos, odvedena je u hotel, gdje su je drogirali, istukli, seksualno zlostavljali i ubili. Tri tjedna nakon ubojstva policija je uhitila Nwabufora te još nekoliko osoba za koje se sumnja da su sudjelovale u zločinu.

Nwabufor je Cynthiju mjesecima uhodio putem društvenih mreža, a policija je izvijestila da su osumnjičenici odabrali upravo nju jer su saznali da se radi o kćeri umirovljenog nigerijskog generala te da je bogata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sumnja se da je ubijena jer je pružala veliki otpor, odnosno da su je ubili kad su shvatili da od nje neće dobiti nikakav novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo