NAŠLI I MANJI DIO PLIJENA / Uhvaćen lopov koji je dvaput opljačkao istu mjenjačnicu

Image
Foto: PHOTOS/ILUSTRACIJA

Policijskom istragom utvrđeno je da je 48-godišnjak uz ozbiljnu prijetnju vatrenim i hladnim oružjem zaposlenici mjenjačnice ukupno oduzeo oko 80 tisuća kuna i 970 eura, priopćila je danas policija.

28.2.2014.
10:59
PHOTOS/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Kninska policija podigla je kaznenu prijavu protiv 48-godišnjaka iz Knina zbog sumnje da je u dva navrata opljačkao mjenjačnicu u vlasništvu 57-godišnjeg sugrađanina.

Policijskom istragom utvrđeno je da je 48-godišnjak 25. svibnja i 28. studenoga prošle godine u Kninu, uz ozbiljnu prijetnju vatrenim i hladnim oružjem, 29-godišnjoj zaposlenici mjenjačnice ukupno oduzeo oko 80 tisuća kuna i 970 eura, priopćila je danas policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom kriminalističkog istraživanja je, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražena, među ostalim, obiteljska kuća 48-godišnjaka i u njoj je pronađen manji dio skrivenog otuđenog novca koji mu je policija oduzela.

Nakon provedenog istraživanja, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Kninu, predan pritvorskom nadzorniku šibensko-kninske Policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo