PREVARANTI NA DJELU / Ukrali kamion kulena na račun 'predsjednika'

Nepoznate osobe su prije nekoliko dana nazvale mesnu industriju iz Slatine te se predstavile kao zaposlenici Ureda predsjednika Josipovića. Na račun toga su ukrali nekoliko stotina kilograma suhomesnatih proizvoda.

31.12.2010.
18:22
VOYO logo

Svirepi lopovi, koji su se predstavili kao predsjednikovi ljudi, opljačkali su mesnu industriju iz Slatine.

Naime, nepoznate osobe su prije nekoliko dana nazvale tvornicu te se predstavile kao djelatnici Ureda predsjednika Ive Josipovića. Zaposleniku tvornice su rekli kako predsjednik Josipović obožava njihov kulen te da hitno treba nekoliko stotina kilograma mesnih delicija koje će se posluživati na domjencima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktori su, s obzirom na državnu instituciju iz koje je došla zamolba, odlučili udovoljiti hitnom zahtjevu "Ureda predsjednika Josipovića".

Snalažljivi lopovi su čak poslali i lažne virmane što je bilo dovoljno da oko 440 kilograma mesa krene prema Zagrebu. Policija traga za lopovima, a šteta koju su počinili iznosi oko 100.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je skupina lopova uspjela u svoj pakleni plan krađe kobasica, šunke i kulena uključiti i Ured predsjednika, te pljačku uspješno realizirati, donosi nam Andrej Dimitrijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo