neviđen oblik vandalizma / Ulaz koji nikamo ne vodi: zazidali vrata vlaka u Hamburgu

Image
Foto: Bundespolizei

Putnici su morali napustiti vlak, a radnici se dali na posao uklanjanja blokova međusobno povezanih ljepilom. Vlak je 12 sati bio isključen iz prometa što su stručnjaci procijenili kao štetu veću od 10.000 eura

30.4.2015.
15:56
Bundespolizei
VOYO logo

Njemačka policija navikla je ratovati s grafiterima koji vagone ukrašavaju svojim uratcima, ali u utorak se suočila s dosad neviđenim oblikom vandalizma - zidom od betonskih blokova podignutim u prigradskom vlaku u Hamburgu, piše Huffington post.

Iza automatskih vrata vagona S-Bahna (kako se nazivaju prigradski vlakovi u Njemačkoj) u utorak 28. travnja ukazao se zid od betonskih blokova, objavila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postojanje zida otkriveno je desetak postaja nakon polaska vlaka iz remize. Putnici su morali napustiti vlak, a radnici se dali na posao uklanjanja blokova međusobno povezanih ljepilom.

Vlak je 12 sati bio isključen iz prometa što su stručnjaci procijenili kao štetu veću od 10.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je najavila da će pregledati snimke videokamera ne bi li otkrila šaljivce koji očito nisu imali druga posla. Upozorila je nepoznate samozvane zidare da im prijeti velika novčana kazna i do pet godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo