GRAD I DALJE U KAOSU / Umjesto na poslu, 80 Zagrepčana završilo u Traumi!

Image
Foto: PIXSELL

Brojni su građani, umjesto na radnom mjestu, završili na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, od 7.30 sati primljeno je 80 pacijenata, od kojih je 90 posto s različitim prijelomima. Čak njih 15 čeka na hitne operacije.

10.12.2012.
12:21
PIXSELL
VOYO logo

Zagreb se ni dva dana nakon snježne mećave ne može izvući iz kolapsa. Osim što brojne tramvajske linije i gradski autobusi ne voze svojim standardnim trasama, a vlakovi kasne do 60 minuta, mnogi građani nisu se najbolje snašli na zaleđenim nogostupima i kolnicima.

Naime, umjesto na radnom mjestu, završili su na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, na Traumu je od 7.30 sati primljeno 80 pacijenata, od kojih je njih 90 posto s prijelomima, a čak 15 njih je već sada spremno za operacije.

Skraćene tramvajske linije

Kako javlja ZET, zbog puknuća žice gornjeg voda u Zagrebu tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do Maksimira. Zbog snijega na kolnicima, povremenih kvarova vozila i znatno sporijeg prometa dolazi do odstupanja od voznih redova i na autobusnim linijama. Iz istih je razloga izvanredna autobusna linija 140 Mihaljevac – Tomislavov dom u ovim trenucima u prekidu.

Vlakovi kasne do 60 minuta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzi i međunarodni vlakovi jutros u Hrvatskoj voze na svim relacijama i staju u svim stajalištima kako bi se svi putnici prevezli do svojih odredišta, a kašnjenja su do 60 minuta, izvijestile su jutros Hrvatske željeznice.

Prema Splitu i obratno voze svi vlakovi. S međimurskog, varaždinskog i zagorskog područja normalno voze i brzi i putnički (regionalni) vlakovi. Na području Karlovca, Novske, Vinkovaca, Moravica i Rijeke dio putničkih (regionalnih) vlakova je otkazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se novi snijeg

Hrvatska se u ponedjeljak probudila zaleđena i u debelim minusima. Zima je uzela maha pa se tako i danas očekuju nove oborine. Tijekom dana najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će iznositi između minus pet i nula stupnejva, dok će na Jadranu biti od četiri do deset stupnjeva Celzijevih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo