Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GRAD I DALJE U KAOSU

Umjesto na poslu, 80 Zagrepčana završilo u Traumi!

Brojni su građani, umjesto na radnom mjestu, završili na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, od 7.30 sati primljeno je 80 pacijenata, od kojih je 90 posto s različitim prijelomima. Čak njih 15 čeka na hitne operacije.

Image
Foto: PIXSELL
RTL/ 10.12.2012. u 12:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagreb se ni dva dana nakon snježne mećave ne može izvući iz kolapsa. Osim što brojne tramvajske linije i gradski autobusi ne voze svojim standardnim trasama, a vlakovi kasne do 60 minuta, mnogi građani nisu se najbolje snašli na zaleđenim nogostupima i kolnicima.

Naime, umjesto na radnom mjestu, završili su na Traumatologiji. Prema posljednjim informacijama, na Traumu je od 7.30 sati primljeno 80 pacijenata, od kojih je njih 90 posto s prijelomima, a čak 15 njih je već sada spremno za operacije.

Skraćene tramvajske linije

Kako javlja ZET, zbog puknuća žice gornjeg voda u Zagrebu tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 prometuju skraćeno do Maksimira. Zbog snijega na kolnicima, povremenih kvarova vozila i znatno sporijeg prometa dolazi do odstupanja od voznih redova i na autobusnim linijama. Iz istih je razloga izvanredna autobusna linija 140 Mihaljevac – Tomislavov dom u ovim trenucima u prekidu.

Vlakovi kasne do 60 minuta

Brzi i međunarodni vlakovi jutros u Hrvatskoj voze na svim relacijama i staju u svim stajalištima kako bi se svi putnici prevezli do svojih odredišta, a kašnjenja su do 60 minuta, izvijestile su jutros Hrvatske željeznice.

Prema Splitu i obratno voze svi vlakovi. S međimurskog, varaždinskog i zagorskog područja normalno voze i brzi i putnički (regionalni) vlakovi. Na području Karlovca, Novske, Vinkovaca, Moravica i Rijeke dio putničkih (regionalnih) vlakova je otkazan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Očekuje se novi snijeg

Hrvatska se u ponedjeljak probudila zaleđena i u debelim minusima. Zima je uzela maha pa se tako i danas očekuju nove oborine. Tijekom dana najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će iznositi između minus pet i nula stupnejva, dok će na Jadranu biti od četiri do deset stupnjeva Celzijevih.

Upravo se čita

Image
obilna kiša poplavila grad

VIDEO Potop u Rijeci: Promet je u kolapsu, oštećene su zgrade, u gradu je ogromna poplava

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti OVDJE.

RTL/ 10.12.2012. u 12:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
masovni egzodus

Mladi i golobradi Rusi bježe od Putinova rata! Pješice i na biciklima prelaze granicu, kolone su nepregledne

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba