Iduća presica još brutalnija / 'USKOK i DORH će tijekom noći pokucati i na Karamarkova vrata'

HDSSB-ovci danas su se žestoko okomili na Tomislava Karamarka naglašavajući kako u strahu od Saveza za Hrvatsku sprema suradnju s SDP-om te su pozvali DORH da istraži sve afere u kojima je navodno 'prste u pekmezu' imao i šef HDZ-a.

12.2.2014.
12:38
VOYO logo

HDSSB-ovac Dinko Burić žestoko je danas napao šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.

"Karamarko je dao nalog trećerazrednim političarima u Osijeku da održe presicu koju sam nije mogao održati. U strahu su velike oči, Saveza se s razlogom boje, a bezidejni bivši Mesićev savjetnik ne zna što bi", rekao je Burić.

"Karamarko neka progovori o koaliciji HDZ-a i SDP-a u Osijeku. Intimne večere na kojima se čelnici tih političkih stranaka dogovaraju nisu rijetkost", dodao je.

Burić je također pozvao državnog odvjetnika Mladena Bajića da istraži kakvu je ulogu Karamarko imao u aferama Spice i HAC.

"Pozivamo Bajića da skine prašinu sa slučaja Soboli (Karakarkova tvrtka). Što je s opljačkanim novcem u aferi Spice, HAC i cijelim nizom tvrtki gdje Karamarko debelo ima prste u pekmezu. I njemu će DORH uskoro doći na vrata. Neka se DORH pozabavi i adresama Karamarka gdje je sve bio prijavljen, na adresama gospodina Petrača, Nobila i ostalih. Ima toga još, ali o tome ćemo na idućoj presici", najavio je HDSSB-ovac.

Također je istaknuo kako je šef HDZ-a u paničnom strahu od Saveza za Hrvatsku te zbog toga surađuje s SDP-om i Milanovićem.

"Ovo na lokalnoj razini u Osijeku je temelj za koaliciju na višoj razini izmedu HDZ-a i SDP-a. Iduća presica će biti još brutalnija, pa možete očekivati kucanje u neko doba noći USKOK-a i DORH-a", rekao je Burić.

Krešimir Bubalo je kazao kako je HDZ odveo Hrvatsku u dužničko ropstvo, a sada će isto učiniti i Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Politika HDZ-a jednaka je politici SDP-a. Sad je jasno da su političke elite jako nervozne. Savez za Hrvatsku će pokazati snagu i na skorim izborima za Europski parlament", dodao je Vladimir Šišljagić.

"Pitam ja Karamarka što je učinio s najsiromašnijim županijama u Slavoniji? Što je istraživao dok je bio ministar unutarnjih poslova o pretvorbi i privatizaciji u Slavoniji i Baranji? HDSSB ne podržava rad glavnog državnog odvjetništva, glasat ćemo protiv njegovog izvješća", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo