UDRUŽIVANJE RADI ZLOČINA? / Uskoku kazneno prijavila Slavka Linića

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ministar Linić prijavljen je i za zloporabu položaja i ovlasti zbog, kako stoji u priopćenju, 'instrumentalizacije represivnog aparata radi ušutkavanja onih koji se usude reći istinu'.

27.2.2014.
20:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

ROVINJ - Predsjednica uprave Geneze - tvrtke za krizni manadžment Valentina Ljubešić danas je prijavila Uskoku ministra Linića, HPB i Podravku zbog udruživanja radi počinjena kaznenog djela i guranja rovinjske Mirne u stečaj, a zaposlenika na ulicu, navodi se danas u zajedničkom priopćenju za javnost Mirne i Geneze.

Ministar Linić prijavljen je i za zloporabu položaja i ovlasti zbog, kako stoji u priopćenju, "instrumentalizacije represivnog aparata radi ušutkavanja onih koji se usude reći istinu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u priopćenju za javnost, porezna inspekcija u Genezi se pojavila samo dan nakon nastupa predsjednice uprave Valentine Ljubešić na državnoj televiziji, a policija je najavila dolazak u Mirnu na sam dan zaustavljanja predstečajnog postupka. U priopćenju se ocjenjuje da sve to sigurno ne može biti slučajnost.

Pošto je Fina prije dva dana donijela rješenje o zaustavljanju postupka predstečajne nagodbe, tu su tvornicu jučer posjetili policijski službenici odjela gospodarskog kriminala te su u tijeku predistražne radnje nad Mirnom. "Uprava tvrtke podupire dolazak policije jer je to prilika da se objasne očito potrebni momenti i prostori špekulacija koje se i dalje nastavljaju", stoji u zajedničkom priopćenju Mirne i Geneze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju se ocjenjuje kako ostvareni rezultati Mirne odgovornima u ministarstvu očito ne govore dovoljno o jasnim ciljevima i namjerama uprave Mirne i Geneze kojima je, kako se tvrdi, jedini cilj očuvanje proizvodnje i radnih mjesta.

"Na vrata Mirne dirigirano se šalje policija, a bočni udarci dodatno pokušavaju isforsirati stečaj i propast Mirne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zato, predsjednica uprave Geneze - tvrtke za krizni manadžment Valentina Ljubešić danas je prijavila Uskoku ministra Linića, HPB i Podravku zbog udruživanja radi počinjena kaznenog djela i svega navedenoga, a sve je prijavljeno i antikorupcijskom vijeću, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo