NAZAD U ZEMLJU IZLAZEĆEG SUNCA / Veleposlanik zlostavljao mladu Hrvaticu na zadnjem sjedištu auta!

Image
Foto: PIXSELL

Yoshio Tamura navodno je seksualno zlostavljao mladu hrvatsku zaposlenicu, a nakon što ga je ona više puta upozorila, odlučila ga je prijaviti.

9.12.2011.
9:16
PIXSELL
VOYO logo

Japansko ministarstvo vanjskih poslova zamijenit će svog veleposlanika u Hrvatskoj, Yoshija Tamuru, nakon što je istraga pokazala da je seksualno zlostavljao mladu zaposlenicu veleposlanstva. Protiv njega neće biti poduzete druge disciplinske mjere, piše The Japan Times.

Njegovo micanje s dužnosti u Hrvatskoj dogodit će se u široj razmjeni diplomatskog osoblja za koje se očekuje da će biti obavljeno 20. prosinca.

U travnju prošle godine, Tamura je imao "tjelesni kontakt" s mladom Hrvaticom koja se upravo bila zaposlila u veleposlanstvu. Sve se dogodilo kada su zajedno bili na stražnjem sjedalu automobila tijekom službenog putovanja. Daljnje objašnjenje situacije nije dano.

Tamura, koji je veleposlanikom u Hrvatskoj postao u ožujku 2009., stalno je ponavljao svoje pokušaje pa ga je djevojka prijavila za seksualno zlostavljanje.

Japansko ministarstvo vanjskih poslova je u 18. siječnja ove godine poslalo svoje osoblje kako bi ispitali navode o zlostavljanju. Zaključili su da je veleposlanik doista kriv no on tvrdi da optužbe nisu istinite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo