odgovorio predsjedniku / Banožić: 'Milanović siluje nadležna tijela da se bave mojim postupanjem i pokazuje da je patološki opsjednut'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Nakon što je Milanović danas upitao što Banožić radi na slobodi, a kamoli u Vladi, ministar obrane uzvratio udarac na Facebooku

13.5.2022.
17:22
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Ministar obrane Mario Banožić objavio je status na Facebooku u kojem se ponovo obračunava s predsjednikom Zoranom Milanovićem navodeći, između ostalog, da Milanović sramoti Hrvatsku.

Podsjetimo, Milanović je danas o Banožiću rekao: 'Jučer je objavljen jedan zapisnik u jednim dnevnim novinama iz Ministarstva državne imovine kada je tadašnji ministar imovine Banožić pozvao dvije službenice da ne izbace iz prostora nakupci neki, prevaranti i varalice, a on je tražio da im se omogući nastavak djelatnosti kao da se radi o škveru il nečemu od osobitog nacionalnog interesa, a ne u stvari o trgovcima zlatom. Čovjek se ubio da zezne državu i pomogne nekom tko vara državu. Rezultat? Nagrađen je Ministarstvom obrane. Upitao je što takav čovjek radi na slobodi a kamoli u Vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Banožić je na svom Facebooku uzvratio:

'Osim što danima ''briljira'' izjavama o blokadi Finske i Švedske kojima ide na ruku Rusiji, a ujedno sramoti Hrvatsku i šteti Hrvatima u BiH, danas smo upoznali još jednu nekarakternu i nenormalnu crtu Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
na obilježavanju 'gromova' /

Milanović: 'Sad imamo dokument da je Banožić kriminalac. Što taj čovjek radi na slobodi, u Vladi'

Image
na obilježavanju 'gromova' /

Milanović: 'Sad imamo dokument da je Banožić kriminalac. Što taj čovjek radi na slobodi, u Vladi'

Presedan je da imamo predsjednika RH koji javno pritišće saborske zastupnike, policiju i DORH da usmjerava svoje radnje i postupanja onako kako bi on to htio iz svojih političkih interesa. Sileći oporbu i nadležna tijela da se bave mojim postupanjem oko državnih nekretnina pokazuje da je ili patološki opsjednut sa mnom ili da je osobno involviran u hajku koju provodi nekoliko pojedinaca.

Već mjesecima Milanović manipulira Hrvatskom vojskom, koristeći je, baš kao i posljednje pokušaje utjecaja na DORH, u dnevnopolitičke svrhe.
Sve što je objavljeno u zapisniku govorio sam od prvoga dana, kada sam i sam otkrio javnosti da postoji zapisnik, upravo kako bih pokazao da sam želio postupati po zakonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražio sam rješenje za sprječavanje višemilijunske štete Republici Hrvatskoj prouzročene neplaćanjem zakupnine, a za što je bio i pokrenut sudski spor te bi nasilno stupanje u posjed, odnosno pečaćenje, moglo ići u konačnici u korist korisniku prostora, a na štetu Državnog proračuna, što sam želio spriječiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo