vikend zabrana / Gradske vlasti Đurđevca zabranile cajke u gradu: 'Može se izvoditi samo primjerena glazba'

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Za sada još nije poznato tko će kontrolirati gradske ugostitelje

21.6.2022.
9:09
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

Gradske vlasti grada Đurđevca donijele su odluku o zabrani izvođenja i reproduciranja ‘cajki’ u ugostiteljskim objektima i na terasama.

Odluka vrijedi idući vikend u središtu grada, dakle od petka do nedjelje, za vrijeme održavanja poznate turističke manifestacije Picokijade u Đurđevcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada. Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama. U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba”, stoji u odluci gradskih vlasti, a prenosi Danica.

Nije pak poznato tko će kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga neće pridržavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo