7 punktova / Objavljen novi raspored cjepiva u Zagrebu: Provjerite termine u kojima možete po svoju dozu

Image
Foto: Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cijepiti se može svaki dan osim nedjeljom

9.9.2022.
18:40
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Budući da će u tjednu od 12. rujna početi docjepljivanje (booster doza) protiv covida-19 adaptiranim cjepivom koje sadrži i Omicron varijantu, iz Službe za informiranje Grada Zagreba izvijestili su o novom rasporedu cijepljenja na cijepnim punktovima Grada Zagreba. 

Cijepljenje će se prvenstveno provoditi kod nadležnog liječnika obiteljske medicine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim kod liječnika obiteljske medicine građani se mogu cijepiti i na cijepnim punktovima Grada Zagreba za koje se, radi izbjegavanja gužve, mogu naručiti putem odabranog liječnika obiteljske medicine, iskazom interesa na cijepise.zdravlje.hr i preko sustava e-građani (Portal zdravlja).

Iz Grada Zagreba podsjetili su u petak da je druga booster doza (4. doza) namijenjena osobama starijim od 60 godina, kao i mlađima s kroničnim bolestima, koje su povezane s većim rizikom od teškog oblika infekcije. Prva booster doza (3. doza) namijenjena je svim građanima starijim od 12 godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primovakcinacija (1. i 2. doza) nastavit će se provoditi do sada dostupnim cjepivima, bez prethodne najave.

Image
docjepljivanje /

Kreće cijepljenje adaptiranim cjepivom koje djeluje i na Omikron: HZJZ objavio tko ga može dobiti

Image
docjepljivanje /

Kreće cijepljenje adaptiranim cjepivom koje djeluje i na Omikron: HZJZ objavio tko ga može dobiti

U ponedjeljak, od 15 do 19 sati, cijepiti se može u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, u Velikoj dvorani, na adresi Mirogojska cesta 16, u Domu zdravlja Zagreb-Centar na adresi Siget, Avenija Većeslava Holjevca 22 i Runjaninova 4, zatim u Domu zdravlja Zagreb-Istok (Ninska 16) i u Domu zdravlja Zagreb-Zapad na lokacijama: Prečko 2a i Prilaz baruna Filipovića 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu od 15 do 19 sati cijepljenje je u Domu zdravlja Zagreb-Centar: na Sigetu i u Runjaninovoj te u Dom zdravlja Zagreb-Istok (Ninska 16) i u Domu zdravlja Zagreb-Zapad u Prečkom i na Prilazu baruna Filipovića.

Od 16 do 20 sati cijepljenje je moguće u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Školi narodnog zdravlja “Dr. Andrija Štampar” u Rockefellerovoj ul. 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak od 8 do 12 sati cijepiti se može u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (Mirogojska cesta 16) i u Domu zdravlja Zagreb-Centar na Sigetu i u Runjaninovoj te u Domu zdravlja Zagreb-Istok (Ninska 16) i Domu zdravlja Zagreb-Zapad - u Prečkom i na Prilazu baruna Filipovića.

Cijepljenje je moguće i u subotu od 8 do 12 sati u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u Velikoj dvorani (Mirogojska cesta 16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo