preplašili kupače / VIDEO Divljali jet skijem na Viru. 'Prošli su pored nas 4 metra i ubrzavali. Ometali su kanadere!'

Image
Foto: Facebook

'Kao luđaci, utrkivali su se bar 10 puta i to 50 metara od plaže. Pritom nisu primijetili ni bove ni kupače', rekao je njemački turist

30.8.2022.
16:19
Facebook
VOYO logo

Njemački par doživio je pravu dramu na otoku Viru, kad su, kako kažu, bili izloženi po život opasnoj situaciji u kojoj su dva mlađa muškarca glisirali jet skijem tek 50 metara od plaže, gotovo uz same glave kupača!

"Navikli smo na mnogo toga, pa čak smo i vidjeli situacije nedozvoljenog glisiranja. Ali ova dva mladića su prelila čašu. Kao luđaci, utrkivali su se bar 10 puta i to 50 metara od plaže. Pritom nisu primjetili ni bove ni kupače. Tako supruga i ja s pravom možemo reći da danas možemo proslaviti još jedan rođendan. Jer kao što vidite na slici, prošli su pored nas 4-5 metara i ubrzavali. Nekoliko minuta kasnije uplašili su još jednog plivača. Pitam se što li prolazi kroz umove ovih turista? Dovode druge ljude u opasnost i nije ih briga ako mašeš rukama. Za njih vrijede zakoni ili pravila pristojnosti", rekao je Nijemac za Morski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim toga, blokirali su zrakoplove na gašenju požara kod Sabunika. Jer su u svojoj bahatosti (može se reći i gluposti) stalno vozili prema zrakoplovima koji slijeću da bi uzeli more za gašenje", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je objavljen u Facebook grupi "Hrvatska flora i fauna", na njemačkom jeziku, pa su se i u komentarima javljali mahom ljudi s njemačkog govornog područja. "Obavezno zabilježite broj i prijavite pomorskoj policiji", "Boje se otvorenog mora a onda pi*ke navale na plažu. Mrzim te dijelove obale", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo