NIZ NEUSPJEHA / Menadžer Wolverhamptona dobio otkaz

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Lage je vodio momčad sa stadion Molineux od lipnja 2021., dovevši Wolvese do 10. mjesta u svojoj prvoj sezoni Premier lige.

2.10.2022.
18:44
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vodstvo engleskog nogometnog premierligaša Wolverhamptona uručilo je otkaz portugalskom menadžeru Bruni Lageu (46) nakon serije loših rezultata.

Wanderersi su u novu sezonu ušli sa samo jednom pobjedom u prvih osam kola i trenutačno se nalaze u zoni ispadanja, na 18. poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bilo je zadovoljstvo raditi s njim, međutim s velikom tugom morali smo donijeti odluku koja je bila teška. Iskreno ne sumnjam u Brunove sposobnosti i siguran sam da će uspjeti drugdje, međutim forma momčadi i performansi u posljednjih nekoliko mjeseci znače da nemamo izbora nego djelovati, kazao je predsjednik kluba Jeff Shi dodavši kako je Bruno izvrstan trener, vrijedan i predan menadžer te topao, mudar i pošten čovjek.

Lage je vodio momčad sa stadion Molineux od lipnja 2021., dovevši Wolvese do 10. mjesta u svojoj prvoj sezoni Premier lige. Tijekom karijere vodio je i prvu i drugu momčad Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad će privremeno voditi Steve Davis James Collins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo