čeka novi dom / Vlasnik zlostavljao kujicu pa je izbacio iz automobila, nalaznik ostao šokiran

Zlostavljanje i napuštanje kućnih ljubimaca trebalo bi strogo kazniti zakonom. Priča kujice iz naše sljedeće priče tužna je. Vlasnica ju je morala napustiti jer ju je njezin suprug zlostavljao. Priču vam donosi Ružica Đukić

30.4.2015.
20:00
VOYO logo

Iz jednog se boksa u prihvatilištu za pse u Houstonu ne čuje ni lavež ni cviljenje. A kad otvorite teška željezna vrata, ugledate tužne oči koje traže utjehu.

Iako je od pronalaska ove kujice prošlo nekoliko dana, ona i dalje drhti od straha i boli. Njezin ju je vlasnik napustio, izbacio je iz auta, a sve su snimile nadzorne kamere instalirane na kući ovog čovjeka:

"To je jedna od onih ludih stvari. Što su sve ljudi u stanju učiniti, stvari koje te zaprepaste. Ne znam kako itko može učiniti ovako nešto", izjavio je šokirani nalaznik Quincy Bui.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog tjedna nadzorne su kamere snimile dolazak automobila pred njegovu kuću. Četrdesetak sekundi poslije čovjek izlazi iz auta i nosi nešto pod rukom. Saginje se i potom ostavlja poruku pred Quinsinovim ulaznim vratima.

"Moja kujica je u vašem dvorištu. Ne mogu je zadržati. Moj je muž tuče i ne mogu joj dopustiti da živi s nama. Jako je volim. Njezino je ime Rueben-may. Hvala vam", pisalo je u poruci.

"Ostao sam u šoku. Otišao sam u dvorište i tamo je bio pas. Bio je u jako lošem stanju", dodao je Quincy.

Nakon što je nazvao društvo za zaštitu životinja, Quincy je odlučio - na tome neće ostati. Uz pomoć snimki nadzornih kamera učinit će sve da pronađe monstruma koji je zlostavljao ovu kujicu. Zlostavljač za sada još uvijek nije pronađen.

A kujica tužnih očiju i dalje čeka svoj topao, siguran dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o magazinu Sve u šest pogledajte na službenoj Facebook stranici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo