ništa od ljeta / Vrijeme i dalje nestabilno: Vikend donosi zahlađenje!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iduća dva dana bit će prošarana kišnim i sunčanim razdobljima, dok nam vikend donosi vedro, ali hladnije vrijeme.

29.5.2014.
9:32
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ni kraj svibnja nam neće donijeti stabilno vrijeme. Iako nam ljeto kuca na vrata, kontinentalni dio Hrvatske ima osjećaj kao da stiže jesen. Naredni dani također zahtijevaju slojevitu odjeću, kišobran i gumene čizme.

Danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Povremeno je moguća kiša te lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar će biti slab, poslijepodne do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura kretat će se između 20 i 25 stupnjeva. U gorju će biti niža.

Sutra će biti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, a kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom još se očekuju uglavnom na sjevernom i južnom Jadranu te u noći i ujutro u gorju. Puhat će većinom umjeren sjeverni i sjeverozapadni, u gorju sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena do jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima te sjeverozapadnjak. Najniža temperatura od 8 do 13, na Jadranu od 13 do 17, najviša između 16 i 21, na Jadranu 21 i 26 Celzijevih stupnjeva.

Vikend nam donosi vedro, ali hladnije vrijeme. Naime, u subotu se na Jadranu očekuje većinom vedro vrijeme, a u nedjelju se pljuskovi očekuju uglavnom u unutrašnjosti. Puhat će većinom umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu i bura, podno Velebita s olujnim udarima. U petak i subotu temperatura zraka u unutrašnjosti malo niža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo