PARTNERSKA SURADNJA / Za Hrvatsku bez mina

Image

Potpisivanjem Sporazuma o suradnji na projektu "Za Hrvatsku bez mina", Hrvatski centar za razminiranje i Hrvatska Lutrija d.o.o., započinju partnersku suradnju kroz koju će se osigurati sredstva namijenjena humanitarnom razminiranju.

17.1.2012.
9:45
VOYO logo

Potpisivanjem Sporazuma o suradnji na projektu "Za Hrvatsku bez mina", Hrvatski centar za razminiranje (HCR) i Hrvatska Lutrija d.o.o. (HL), započinju partnersku suradnju kroz koju će se osigurati sredstva namijenjena humanitarnom razminiranju, raditi na podizanju svijesti o aktivnostima Hrvatskog centra za razminiranje, posebno o važnosti razminiranja za kvalitetu života građana i razvoj Republike Hrvatske, osvijestiti i promicati mogućnost svakog pojedinca da malim doprinosom ubrza ostvarenje planiranog cilja: "Hrvatske bez mina".

Hrvatska Lutrija je u cilju potpore provođenju projekta "Za Hrvatsku bez mina" izradila posebnu igru na sreću - srećku "Kvadrat sreće", koja će biti u prodaji dvije i pol godine. Prihod od prodaje kvartalno će se uplaćivati HCR-u s namjenom financiranja humanitarnog razminiranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporazum o partnerskoj suradnji potpisali su predsjednica Hrvatske Lutrije mr. Vesna Bakran i ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Zdravko Modrušan, uz uvaženu gošću, upraviteljicu Zaklade za humanitarno razminiranje "Hrvatska bez mina" Đurđu Adlešić.

Tom prilikom predstavljen je po prvi puta na nekoj srećki otisnut znak odgovornog igranja igara na sreću i oznaka rizičnosti igre, koje će Hrvatska Lutrija, kao odgovorni priređivač igara na sreću, nositelj Certifkata izdanog od strane Europske lutrijske organizacije, ubuduće isticati na svojim proizvodima, a kojima se upozorava sve igrače da je igra zabava, dok se igra s mjerom. To je još jedna od potvrda odgovornog ponašanja HL-a prema svojim  igračima i društvu u cjelini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo