BATMAN BANDIĆ / Zagrebu kamere i još pet policijskih postaja

Image

Gradnja novih policijskih postaja za poboljšanje sigurnosti Bandiću je u predizbornoj godini važnija od gradnje cesta

30.10.2008.
10:32
VOYO logo

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik u izbornoj je godini odlučno krenuo u obračun s kriminalom na ulicama glavnog grada. Bandić je tako danas najavio da će u idućoj godini u Zagrebu biti izgrađeno pet novih policijskih postaja i to u četvrtima koje ih nemaju, a sve to kako bi se građani osijećali sigurnijima.

- U pet gradskih četvrti gdje nemamo policijskih postaja prioritet u sljedećoj godini bit će nam njihova gradnja, pa makar morali odustati od gradnje nekoliko cesta - rekao je Bandić na sjednici Gradske skupštine, tijekom aktualnog sata, odgovarajući na pitanje gradskog zastupnika Joška Morića (DC) o poboljšanju mjera sigurnosti u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je najavio i niz drugih mjera, među kojima su postavljanje sigurnosnih kamera s kojima će se, kaže, riješiti tri problema: nepropisno parkiranje, i problem urbane gerile koja uništava zidove grafitima dok će se sa sigurnosnog aspekta kamere umrežiti s PUZ-om i MUP-om.

Najavio je da će se o sigurnosti u Zagrebu održati tematska sjednica. "Tada će svi zastupnici moći raspravljati o toj temi", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazio je zadovoljstvo postignutim konsenzusom stranaka u Hrvatskom saboru oko mjera koje će poduzeti Ministarstvo pravosuđa i Ministarstvo unutarnjih poslova, kao i jučerašnjim događanjima koji će pridonijeti rješavanju slučaja nedavne eksplozije u kojoj su stradali Ivo Pukanić i Niko Franjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo