Najbolji skate park u regiji

20 najboljih godina Pannonian Challengea na jednom mjestu

Podijeli

Najluđi provodi, najbolja i najekstremnija zabava ovjekovječena fotoaparatima – pronađite i svoje lice

Mastercard i RTL vode te u Neprocjenjivi đir po najboljim glazbenim događanjima diljem Hrvatske. Prati nas i doživi nova iskustva za koja si uvijek mislio da su neostvariva. S nama snovi postaju stvarnost, a svjetske zvijezde tvoji novi plesni partneri u backstageu.

Pannonian Challenge ove godine bilježi jubilarnu 20. godišnjicu. Grad već s nestrpljenjem očekuje najbolje sportaše svijeta, a na kavama se šuška o glazbenom programu i ludim provodima u Vegi. Najbolji skate park u regiji čeka svoje prve posjetitelje, a ekipa Pannonian Challengea privodi sve organizacijske zadatke svome kraju.

Točno je sedam dana do najekstremnijih pet dana u godini. Kako bismo sačuvali najljepše uspomene, sabrali smo fotografije svih 20 godina iz aparata najboljih action fotografa regije. Osječki fotograf Samir Kurtagić i njegova odabrana ekipa u sastavu Vedrana Marijanovića, Tina Hudolina, Dubravka Milinkovića, Tomaža Šantla, Jaka Babnika, Petera Feticha, Marka Kneževića, Sergeja Vutuca i mnogih drugih pripremili su za vas nezaboravne fotografije kako biste se prisjetili najluđih partija u gradu.

Uz tradicionalnu izložbu i party otvorenja ekipa Pannoniana priprema i jedno iznenađenje. Riječ je o fotomonografiji u kojoj ćete pored fotografija pronaći i nacrte starog parka, fotografije prvih protagonista Pannonian Challengea i pročitati do sada neispričane priče.

Nikako nemojte propustiti nasmijati se poznatom licu na fotki ili čuti neku insajdersku priču Pannonian Challengea. 

Odličan tulum zagarantiran je u Kazamatu, a glazbeni presjek ovih nezaboravnih godina pripremaju majstori osječke DJ scene – Dj Omer i DJ Umbo

Nakon velikog tuluma otvorenja čekaju vas sjajna natjecanja u skate-u, inline-u i BMX-u, a veliko nedjeljno BMX finale zaključit će ovogodišnju Pannonian priču.

Vidimo u srijedu, 5. lipnja u Kazamatu! Startamo u 21 sat.

Pročitajte i ovo

Park Mladeži – novo poglavlje glazbenog festivalskog diva

Najveća pozornica ikad postavljena u regiji i prepoznatljivi 360° vatromet Festival ULTRA Europe nakon šest nezaboravnih godina otvara novo četverogodišnje poglavlje...

Pročitaj više

Dobitnik dva Grammyja na Tvrđavi sv. Mihovila!

Glazbenik koji će 24. srpnja na Tvrđavu sv. Mihovila donijeti više od glazbe u istoimenoj koncertnoj sezoni – Jacob Collier!...

Pročitaj više
shares