Anonymusi upozoravaju / Anonymus poručuju: 'NASA će uskoro objaviti potvrdu postojanja vanzemaljaca inteligentnijih od nas'

Image

Najpoznatija svjetska hakerska mreža, Anonymus, objavila je šokantan video

26.6.2017.
15:14
VOYO logo

Najpoznatiji svjetski hakeri, Anonymus, objavili su šokantni video u kojemu tvrde kako će NASA uskoro objaviti otkriće inteligentnih vanzemaljaca. Komunikacija glasnogovornika NASA-e Thomasa Zurbuchena vrlo je indikativna, kažu u videu, i ističu naziv američkog kongresnog sastanka koji se prije dva mjeseca održao pod temom "Napretci u potrazi za životom". Osim toga, nedavno je iz NASA-e stigla službena potvrda o pronalasku desetaka planeta koji se doimaju sličnima Zemlji. Thomas Zurbuchen  kazao je i kako smo na rubu najvećeg otkrića u našoj povijesti.

Anonymus spominju i satelite Jupitera, za koje astronomi već dulje vrijeme govore kako su vrlo intrigantni i potencijalno pogodni za život. Možda je pak najzanimljivija teorija o kojoj u videu govore upravo ona prema kojoj je čovječanstvo već uspostavilo kontakt s inteligentnim vanzemaljskim civilizacijama, kao i ona da će javnost uskoro postati svjesna postojanja i posjeta ekstraterestrijalnih bića superiorne inteligencije koji ne žive na oku vidljivom planetu, već u drugoj dimenziji koja se isprepliće sa Zemljom i koju ljudi ne mogu percipirati, a po ulasku u našu dimenziju, materijaliziraju se. Spomenuti izvanzemaljci bi, kažu, trebali biti slični ljudima, ali znatno veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da su hakeri, Anonymus obraćaju pažnju i na dokumente koje sveopće čovječanstvo nema priliku vidjeti.

Video Anonymusa je u samo pet dana skupio 850.000 pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo