Ubuduće Štark arena / Beogradska arena nosit će ime hrvatske kompanije: Atlantic Grupa sponzor na pet godina

Image
Foto: /PIXSELL

Tijekom idućih pet godina velika dvorana u Beogradu nosit će naziv Štark arena, prema brandu Atlantic grupe, koja je pobijedila na natječaju

12.10.2017.
21:49
/PIXSELL
VOYO logo

Gradske vlasti Beograda objavile su da je jedina ponuda koja je pristigla za sponzorstvo Beogradske arene ona hrvatske kompanije Atlantic Grupe. Pobjednik natječaja izabrao je da se velika dvorana, jedna od deset najvećih u Europi, zove prema brandu Štark, javlja B92.

"Beogradska arena nosit će naziv po poznatom domaćem brandu, i to nam je jako važno. U ovom objektu održane su velike gospodarske, političke, zabavne i kulturne manifestacije značajne i za sam grad. Malo ih se može u Europi pohvaliti ovakvim zdanjem”, rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlantic Grupa ponudila je nešto manje od traženih 1,25 milijuna eura. Dvorana je ranijih godina nosila naziv Kombank arena.

Ove godine ondje je održano Europsko prvenstvo u atletici, a dvorana je ugostila i razne druge velike događaje iz svijeta sporta. Arena se također koristi za razne druge manifestacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo