viralna snimka / VIDEO Biden izgubljeno lutao po pozornici, mnogi su šokirani njegovim ponašanjem: 'Ovo je strašno i tužno'

Image
Foto: Screenshot Twitter

Snimka nespretnih Bidenovih koraka postala je viralna i još jedan primjer sumnje u njegovu fizičku i mentalnu sposobnost za predsjedničku dužnost

23.9.2022.
8:00
Screenshot Twitter
VOYO logo

Snimka američkog predsjednika Joea Bidena (79) kako ne zna sići s pozornice postala je viralna. Nakon govora na konferenciji Globalni fond u New Yorku u srijedu, Biden je počeo silaziti s pozornice prije nego što je naglo stao u mjestu i pogledao oko sebe s izrazom zbunjenosti na licu. Nije znao bi li išao lijevo, desno, ili uopće ne bi išao...

Zatim se činilo da pita ljude kako da siđe s pozornice te je napravio još nekoliko nesigurnih koraka ne znajući kamo da ide. Ili kako mu neki sad spočitavaju citirajući poznate stihove: Should I stay or should I go?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teksaški senator Ted Cruz na Twitteru nazvao je scenu "strašnom" a njegov savjetnik za komunikacije Steve Guest dodao je u vlastitom tweetu: "Joe Biden je potpuno izgubljen na pozornici. Strašno i tužno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki je čovjek došao do mikrofona na događaju i rekao: "Uh, gospodine predsjedniče, hvala vam", dok je Biden lutao pozornicom.

Snimka nespretnih Bidenovih koraka postala je viralna na društvenim mrežama kao još jedan primjer sumnje u Bidenovu fizičku i mentalnu sposobnost za predsjedničku dužnost. U nedjelju tijekom svog intervjua u emisiji "60 minuta", Biden je odbacio sugestije da je prestar ili nesposoban da se ponovno kandidira 2024. - i rekao "gledajte me".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije prvi put da se američki predsjednik ismijava zbog gafova. U travnju je Biden snimljen kako se rukuje nakon govora s "nevidljivim osobama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo