sretan što je živ / Bio toliko pijan da nije shvatio da ga je udario vlak: tek nakon dva tjedna shvatio da su mu morali amputirati nogu

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Barry McInally je prošle godine umalo poginuo nakon što se toliko napio da je skoro poginuo. Zbog toga se morao vratiti na sud

26.1.2017.
8:54
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Barry McInally je prošle godine umalo poginuo nakon što se toliko napio da je skoro poginuo. Zbog toga se morao vratiti na sud.

Ovaj 28-godišnji muškarac previše je konzumirao alkohol i uslijed toga je prešao STOP znak i završio na tračnicama. No, još gora situacija jest činjenica što je bio toliko pijan da nije znao da ga je udario vlak. Svijest je povratio tek dva tjedna nakon nesreće u bolnici i tek tada shvatio da su mu liječnici morali amputirati nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McInally iz Johnstonea jučer je stigao na sud kako bi raspravili događaje koji su se zbili te kobne večeri u kafiću, prenosi the Paisley Express.

Njegova se obrana temelji na tome da mu je alkohol "razorio život".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je kako se prije nesreće nasilno ponašao u kafiću te da su morali pozvati policiju nakon čega je uslijedio njegov okršaj s policajcima. U jednom je trenutku pljunuo na policajca zbog čega će sad morati odraditi kaznu od minimalno šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo