Nova karijera bivše atletičarke / Blanka Vlašić vodi biblijske susrete u Splitu: 'Oslanjam se na Božju providnost'

'Mislim da će dobro voditi razgovore s gostima i cijelu publiku kroz tu večer', rekao je Fra Ante Vučković

23.10.2018.
21:26
VOYO logo

Otkako je 2012. godine doživjela tešku ozljedu zbog koje nije mogla nastupiti na Olimpijskim igrama, višestruka svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić pronašla je novi smisao i cilj, ponovno s pogledom u nebo. 

Već je iskreno govorila o svojoj vjeri i duhovnosti, ali sada je naša proslavljena atletičarka otišla i korak dalje - postala je voditeljica biblijskog susreta za odrasle. Kako je dospjela u te vode, ispričala je Maji Oštro Flis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanku Vlašić veže dugogodišnje prijateljstvo s fra Antom Vučkovićem - tako da se na poziv da prvi put zaplovi voditeljskim vodama - nije mogla oglušiti.

"Sve što mene fra Vučkovic nazove i pita, ja kazem: 'Hoću, nema problema!' Bas sam se sad iznenadila koliko to potencijalno može biti velika stvar i baš mi je čast sudjelovati, osobni izazov i motivacija da ne izigram povjerenje", rekla je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras će tako, prvi put u Splitu, slavna atletičarka voditi i moderirati biblijske susrete za odrasle. fra Ante već zna da je ta nova voditeljska uloga -  stvorena za Blanku.

"Nadam se da će isto biti izvrsna. To je vrlo neposredna, slobodna, komunikativna žena. Mislim da će dobro voditi razgovore s gostima i cijelu publiku kroz tu večer", rekao je Fra Ante Vučković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nekoliko godina Blanka Vlašić otvoreno progovara o vjeri u kojoj je pronašla novi, dublji smisao nakon teške ozljede 2013. godine. U nekoliko navrata prepričavala je svoja svjedočanstva, ali sada tvrdi da je ovo posebno duhovno iskustvo.

"Oslanjam se na Božju providnost da će on, ako negdje i zapnem negdje i uskočiti, što se uvijek dogada prilikom mog svjedočanstva", rekla je Blanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A i sama nadodaje - prvi put će se okušati u neobičnom voditeljskom angažmanu, ali, ako prođe kako je zamislila -  zasigurno neće biti i posljednji.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo