uskoro / Bliži se norijada: pogledajte što ove godine nudi program zagrebačkim maturantima

Image
Foto: Nikola Cutuk/Dusko Marusic/Marko Lukunic/Patrik Macek/PIXSELL

Zbog sigurnosnih razloga, za vrijeme održavanja programa na Bundeku dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba

18.5.2018.
14:05
Nikola Cutuk/Dusko Marusic/Marko Lukunic/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

I ove godine Grad Zagreb očekuje nekoliko tisuća maturanata na velikoj proslavi na Bundeku.

Norijada ili Dan zagrebačkih maturanata održat će se u utorak 22. svibnja 2018. godine. Kao i prijašnjih godina, Grad Zagreb je organizirao glazbeni program i već tradicionalno druženje na Bundeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program započinje na Trgu bana Josipa Jelačića u 11 sati s glazbenim programom na kojem sudjeluju DJ Turka, Damira Ludviga, DJ Go Cut-a, Marka Petra Oreškovića, Miss Milea, a očekuje se pet tisuća maturanata, piše Zagreb.info.

Pet do 12 obratit će se gradonačelnik Milan Bandić, a točno u podne povest će povorku maturanata prema jezeru Bundek. Predviđa se da će na jezeru biti oko 13.30 sati gdje će im se pridružiti još tri tisuće maturanata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program će trajati do 21 sat, a vodit će ga animator Marko Petar Orešković. Posjetitelje očekuje bogat glazbeni program na kojem će nastupati DJ Ace, Turk The DJ, DJ James Warren, Astralis team, DJ Kaane, Jakša Jordes, Surka-Beatbox te kao specijalno iznenađenje CONNECT live i zagrebački školski bendovi.

Zbog sigurnosnih razloga, za vrijeme održavanja programa na Bundeku dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba. Po završetku zbog lakšeg i bržeg povratka mladih svojim domovima, organizirane su pojačane linije javnog gradskog prijevoza, javlja Zagreb.info. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo