borba za laskavu titulu / Bliži se prvo natjecanje za 'Miss Mamu': Ivona, majka četvero djece, jedna je od glavnih favorita!

Image

28-godišnja Ivona prototip je super-mame. Barem ako pitate njenih četvero mališana, a s tim se slaže i njezin suprug, koji će je svim srcem podržati na izboru za naj mamu u Šibeniku

19.5.2016.
18:17
VOYO logo

Ivoni gotovo svako jutro započinje pripremom doručka za cijelu obitelj. Prije osam godina rodila je svoje prvo dijete, a sada ih je u domu Hercegovih četvero.

Uz mamu Ivonu i tatu Hrvoja - tu su osmogodišnji Joško, dvije godine mlađi Marijan, četverogodišnji Karlo i dvogodišnja Tia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo ide buđenje pa priprema djeteta za školu, doručak, knjige. Joško kreće u osam a ostatak ekipe u devet. Ja ostajem kod kuće s Tiom", ispričala je Ivona. 

I sve to ova 28-godišnja mama radi s osmjehom na licu i bez pomoći bake i djedova, koji ne žive u Zagrebu. Baš zato odlučila je ukrasti malo vremena za sebe i kreće u borbu za laskavu titulu Miss mama! Naime, Šibenik će početkom lipnja biti domaćin prvog nacionalnog izbora ljepote za sve mame od 25 do 55 godina.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, nisam ni znala za to jer rijetko uspijem pratiti vijesti, i onda je jedna moja draga prijateljica Ruža poslala link i rekla da se prijavim. Ja sam na to zaboravila, ali onda me zvao moj otac, koji je iz Šibenika tako da se to sve lijepo uklopilo u neku priču", prisjetila se Ivona. 

Njezinu prijavu na izbor podržava i suprug, poznati sportaš - bivši vaterpolo reprezentativac Hrvoje Herceg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na ishod, meni je ona najbolja svejedno. To neće imati utjecaja na naš svakidašnji zivot, ali volio bih radi nje da nastavi nekim pobjedničkim putem kao što je to prije radila", prokomentirao je suprug Hrvoje. 

"Ondje idem prvenstveno upoznati sebe pokazati kao majku, to je ono što ja jesam, majka četvero djece, ja sam 24 sata tu za njih i oni su sretni zbog toga, kao i ja. Ne bih to za ništa mijenjala", ponosi se Ivona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo promjene ipak ne škodi pa smo joj mi pripremili maleno iznenađenje i odveli je na fotoshooting! I tako su krenule pripreme za Ivonino natjecanje.

"To je samo za mene, to će biti moji dani. Posvećeni meni, mojim pripremama i jako se veselim tome. Teško je odvojiti vremena uz četvero djece i muža. Veselim se što ću se malo odmaknuti od te rutine", priznala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voljeli bismo i mi da Ivona ostvari svoje snove o ovoj najslađoj tituli. No ona zapravo već i jest Miss Mama, i to punih osam godina, otkako su u njezin život došla četiri preslatka bića koja je zovu majkom. Za njih je i sada ali i zauvijek ona baš to - najbolja i najljepša mama na svijetu! 

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo