zapalio društvene mreže / Bloger Krule: 'Da Hrvati imaju muda, ne bi ih političari je**li 20 i kusur godina!'

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

'Kad u 3. smjeni tvornice Nutelle pukne hidraulika na stroju pa se ulje razlije po teglicama - Šefe... izli se 9 tona ulja iz hidraulike u 18 iljada teglica. - Pakiraj i šalji tegle u Kroejšu', komentira bloger Krule razliku u kvaliteti proizvoda

14.3.2017.
9:07
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Popularni satiričar pod pseudonimom 'Bloger Krule' na svojoj je Facebook stranici 'Obrana i zaštita od gluposti' prokomentirao razliku u kvaliteti proizvoda poznatih brendova u nekim zemljama. 

"Kad u Hugo Boss-u naprave muške gaće: - Uuuuu šefe kruh te j**o... ja napravi 3 iljade gaća bez spremnika za jaja... ko za Kena od Barbike. - Pakiraj i šalji u Kroejšu!" Bloger Krule

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Status je ostvario iznadprosječnu popularnost te izazvao brojne komentare korisnika, a mi ga prenosimo u cijelosti.

Neki dan slušam radio... veli ova sa radija... kako poznati svjetski brendovi nemaju istu kvalitetu proizvoda u svim zemljama... a kad je EU u pitanju, ti bi proizvodi trebali biti iste kvalitete u svim državama članicama, al' nisu...A tu "NISU" spadamo i mi. Normalno da nisu. Mi... Bugarska i Rumunjska služimo kao komunalni kontejner... sva govna završe kod nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad u tvornici gaća "Victoria's Secret" greškom na tangama zašiju koji špagu više - Šefe... ja se nešto zamislio... i jebga... umjesto one jedne špage što ide posred prkna... ja zašio čitav busen špaga... gledajde ove gaće... 9 špaga sam zašio! - Dooobre! Pakiraj to i šalji u Kroejšu... nema tamo ženskog prkna kroz koje nemeže proći 9 špaga. - Nemoj šefe... nekoće nažuljat prkno!-Pakiraj i šalji... stavi i svoje gaće!

U tvornici Mercedesa... kad dođe do zajeba: - Šefe... ja sam sinoć bijo pijan ko konj... sa trake je izaša mercedes... bolje da ga ne vidite - Jel to onaj boje bijele kave... zavario si na njega vrata od hjundaija... haubu od golfa dvice... blatobrane od stojadina... kuku si stavio traktorsku... i na kraju si na haubi zavario naš trokraki zaštitni znak - Šefe... ni sam ne znam otkud mi ti svi dijelovi - Najloniraj ga i šalji u Kroejšu! - Nemoj šefe... sramotimo firmu... pa koja budala će kupiti taki mercedes? - Ima dolje neki Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
bloger krule objasnio /

'Nekad roditelji nisu procjenjivali sposobnost nastavnika... naše je društvo otišlo u 3 pi***e materine!'

Image
bloger krule objasnio /

'Nekad roditelji nisu procjenjivali sposobnost nastavnika... naše je društvo otišlo u 3 pi***e materine!'

Kad u 3. smjeni tvornice Nutelle pukne hidraulika na stroju pa se ulje razlije po teglicama - Šefe... izli se 9 tona ulja iz hidraulike u 18 iljada teglica. - Pakiraj i šalji tegle u Kroejšu! - Potrovaćese šefe narod! - Potrovaće se ku**c... jedu smrznuto meso iz Danske sa pečatom iz 68-e - Znači da čepim tegle? - Ne. Poklopce spljošti i selotejpom ih zaveži za otvorene tegle. Onda na svaku teglu napiši na hrvatskom "Akcija, uz svaku kupljenu nutellu, frizbi gratis!"

Kad u Hugo Boss-u naprave muške gaće: - Uuuuu šefe kruh te j**o... ja napravi 3 iljade gaća bez spremnika za jaja... ko za Kena od Barbike. - Pakiraj i šalji u Kroejšu! - Šefe... je**će nam majku kad vide da nemaju kud sa jajima... bogami ni sa alatom neće imat kud! - Da imaju muda... ne bi ih političari je**li dvajs i kusur godina... a gdje su muda mala, ni alata nema... pakiraj i šalji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo