Javio se i sam Giuliani / Borat smjestio Trumpovom odvjetniku: Pogledajte kako ga je 'uhvatio'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Bivši gradonačelnik navodno je snimljen kako je rekao da je Covid-19 proizvela Kina i da nitko nije pojeo šišmiša u Wuhanu

22.10.2020.
10:21
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Rudy Giuliani, nekadašnji gradonačelnik New Yorka, a danas osobni odvjetnik Donalda Trumpa koji je jučer rekao kako je našao slike maloljetnica na Bidenovom laptopu,  nasjeo je na podvalu Sache Barona Cohena u nadolazećem nastavku Borata.

Image
Biden je za to znao? /

'Bidenov 50-godišnji sin ima slike maloljetnica na laptopu', tvrdi Trumpov odvjetnik

Image
Biden je za to znao? /

'Bidenov 50-godišnji sin ima slike maloljetnica na laptopu', tvrdi Trumpov odvjetnik

U filmu, koji sutra izlazi, do čije je kopije NBC News došao prije službenog izlaska, Giuliani i mlada žena koja se predstavljala kao reporterka (a koja je bila dio Boratovog plana) mogu se vidjeti kako ulaze u hotelsku sobu na piće - na njezin poziv, nakon što su dovršili razgovor za koji je Giuliani povjerovao da je pravi intervju o pandemiji koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do incidenta o kojem svi pričaju je došlo kada je Giuliani (76) pokušavao ukloniti svoj mikrofon, uz pomoć glumice, koji je korišten kao dio filmskog "intervjua" s njim. Zavalio se u krevet, spustio ruku u hlače, dok je Boratova kći tinejdžerica Marija Balakova (24), koja se pretvara da je reporterka, stajala ispred njega. Skrivene kamere zabilježile su trenutak, sve dok Borat nije uletio u sobu i krenuo vikati kako je dotična premlada za njega - Giuliani je, očekivano, bio zaprepašten. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jučerašnjem tweetu Giuliani je, bez dokaza, tvrdio da je "Boratova snimka potpuna izmišljotina"."Spremao sam košulju nakon što sam skinuo opremu za snimanje. Ni u jednom trenu prije, tijekom ni nakon intervjua nisam bio neprikladan. Ako Sacha Baron Cohen implicira drugačije, on je lažljivac", dodao je. Također, snimljeno je kako je Giuliani rekao da je Kina proizvela Covid-19 i da nitko nije jeo šišmiše

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo