ŠOKANTAN ODGOVOR / Brazilci htjeli rezervirati apartman u Zadru, vlasnik poručio: 'Ne primamo gejeve'

Image
Foto: Booking.com/Twitter

Svidjeli su im se Apartmani Identity u Zadru, koji su na Booking.com odlično ocijenjeni.

7.8.2018.
18:08
Booking.com/Twitter
VOYO logo

Radiolog iz Sao Paola Fabiano Vallim poželio je ove godine sa svojim suprugom ljetovati u Hrvatskoj te je preko portala Booking.com pokušao rezervirati smještaj na Jadranu. Od iznajmljivača iz Zadra dobio je šokantan homofobni odgovor.

"Planirali smo svoj godišnji odmor i ove godine želimo posjetiti Portugal, Hrvatsku i Grčku. U Hrvatskoj želimo posjetiti Dubrovnik, Split i Zadar", rekao je Vallim za Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svidjeli su im se Apartmani Identity u Zadru, koji su na Booking.com odlično ocijenjeni, te je Vallim tamo odlučio rezervirati smještaj za sebe i svog supruga, naglasivši da žele sobu s bračnim krevetom.

“Na moje iznenađenje, kada sam rezervirao smještaj, odgovorio mi je iznajmljivač Tomislav Gospić i odbio nas ugostiti", kaže Vallim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odbijeni ste. Ne primamo gejeve. Otkažite svoju rezervaciju", kratko je brazilskom turistu napisao Gospić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Buljio sam u laptop i nisam mogao vjerovati u ono što čitam. Bio je to homofobni napad riječima. Osjetila se agresivnost u tim riječima", rekao je Vallim i dodao kako mu je drago što u Hrvatskoj ima ljudi kojima smeta takva homofobna diskriminacija.

Napomenuo je da je zajedno sa svojim suprugom, koji je također liječnik, devet godina i da tako nešto još nikad kao turisti nisu doživjeli. Vallim kaže da je potresen ovakvim tretmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vallim se odlučio požaliti servisu Booking.com na ponašanje iznajmljivača Gospića, no još nije dobio odgovor od njih, a javio se i Zagreb Prideu, koji je također apelirao na Booking.com da reagira na ovaj homofobni incident.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo