Beauty hair expo / Najnovije trendove u ljepoti otkrijte na Velesajmu: Mobilni printer za nokte, maderoterapija, natjecanje u šminkanju

Sajam je otvoren još sutra, a ulaz je za sve besplatan

26.9.2020.
20:07
VOYO logo

Mobilni printer za nokte, maderoterapija, prirodna dezinfekcija za ruke, natjecanje u šminkanju po uzoru na hit seriju Euphoria. Na zagrebačkom Velesajmu ovog se vikenda održava sajam Beauty hair expo koji je prvi put , uz najnovije trendove u ljepoti i zdravlju, dio sajamskog sadržaja ponudio i online.

Sve za ljepotu

Red frizure, masaže, manikure, ali i plesa te revija modnih haljina. Sve za ljepotu i zdravlje na licu mjesta, ali i online. Primjerice virtualno se moglo pratiti tradicionalno natjecanje u šminkanju. Iako znatno manji broj izlagača nego prijašnjih godina zbog epidemije, potrošači su pronašli ponešto za sebe.

''Neke sitnice za nokte, ništa previše, kolegica je više u aroma terapy svijetu tako da eto'', rekla je jedna posjetiteljica.

Istraživali su novitete poput printera za nokte koji ima svega nekoliko salona u Hrvatskoj. Uređaj funkcionira na principu jednostavne aplikacije na kojoj se bira dizajn po volji.

''Samo dvadeset do trideset sekundi zapravo imate mogućnost isprintane sličice ovog karaktera kada se zapeku na nokat traju i po mjesec dana. Možete isprintati bilo kakvu vrstu slike s vašeg uređaja tako možete zapravo i svoju vlastitu sliku isprintati ako to želite'', objasnila je Zlatka Horjan, zaposlenica Studija za njegu i uljepšavanje noktiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ljepota iza maske /

Nikad više posla: U jeku pandemije i globalne krize, svijet je poludio za - estetskim operacijama

Image
Ljepota iza maske /

Nikad više posla: U jeku pandemije i globalne krize, svijet je poludio za - estetskim operacijama

Nakon pet tretmana rezultati su vidljivi

Ugoda i za cijelo tijelo - maderoterapija, tehnika uklanjanja narančine kore uz pomoć masaže s rezbarenim drvenim valjcima.

''Ne biste vjerovali koliko je ugodno na koži, malo grupo izgleda, ali je zapravo jako ugodno i nježno'', rekla je Željka iz Zagreba.

Takva masaža traje od pola sata do 45 minuta. Iako se radi 10 tretmana, već nakon 5 rezultati su, kažu nam, vidljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Dok ja radim koža lijepo crveni, kako pokrećemo cirkulaciju, baš zato je mnogo bolje od klasične anticelulit masaže jer su rezultati višestruko bolji i brži'', kazala je Marija Mitrović iz Edukacijskog centra za materoterapiju iz Beograda.

Uz domaću industriju, izlagači su na sajam stigli iz Italije, Slovenije i Srbije.

''Trebali smo ga održati u 3. mjesecu, u punom sjaju prekrasan program. Svi ovi izlagači, partneri i suradnici su sretni što imaju priliku pokazati novitete i u ovim teškim vremenima'', rekla je Gordana Miošić, voditeljica Beauty&Hair Expo sajma.

Sajam je otvoren još sutra, a ulaz je za sve besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo