obožavatelj životinja / Cro Cop pokazao blagdanski duh i darivao čakovečki azil: 'Ostadoh bez riječi, kad si car, car si!'

Image
Foto: emeđimurje

Mirko Filipović poznati je obožavatelj životinja lutalica, a novom gestom oduševio je azil Prijatelji Čakovec

24.12.2018.
8:03
emeđimurje
VOYO logo

Legendarni borac Mirko Filipović poznat je po svojoj velikoj empatiji prema životinjama lutalicama. Cro Cop kod kuće ima ogromni privatni azil u koji svako malo dođe neki novi stanovnik, pa je tako iz Azila Prijatelji Čakovec nedavno udomio Megy koja je brzo postala ljubimica njegove majke. 

A kako je krenula blagdanska sezona, Mirko se pobrinuo da u azilu osjete i njegov blagdanski duh. Tako je uoči Božića čakovečkom azilu donirao 13 tisuća kuna za popravak krova, piše emeđimurje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javio mi se Mirko prije par dana kad je bio intervju sa mnom za Studio 4 HRT. Poslao mi video Megy koja je udomljena iz našeg azila i koja se gledajući mene na TV-u sva izvitoperila i počela puštati neke čudne zvukove. Pitao me što trebamo, je l' nam nedostaje hrana. A ja sam k'o iz topa rekla da nam trebaju ploče za zamijeniti krov na hangaru gdje su nam bolesni, ranjeni i operirani psi jer su dotrajale pa puštaju", poručila je Aleksandra Hampamer.

"Uslijedilo je iznenađenje: - Danas je u kuverti sa srcem koje šalje Megy s pozdravima njegove mame Ane koja je Megy udomila u raj na zemlji donio 13,000 kn da kupimo ploče. Ostadoh bez riječi. Kad si car, onda si car", kaže Aleksandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Mirko je nedavno poslao poruku svim ljubiteljima pasa: - Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je. Ne kupujte pse - udomite ih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo