Romantično? Pa... / Čuvarica oslobodila ljubavnika zatvorenika. Bježali su stotine kilometara po SAD-u s krajem za Hollywood

On je opasni zločinac koji služi kaznu od 75 godina, njihov bijeg iz zatvora snimile su nadzorne kamere, a kraj potjere... no, to je zaista za film

10.5.2022.
19:38
VOYO logo

Kraj nesvakidašnje filmske drame i desetodnevne policijske potjere u Americi. Diljem zemlje tragalo se za ljubavnim parom; opasnim zatvorenikom i zatvorskom čuvaricom koja mu je pomogla u bijegu.

Prevalili su stotine kilometara, on je opet iza rešetaka, a ostale detalje priče koju Hollywood sigurno neće propustiti, donosi Ida Hamer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon desetodnevne potjere tijekom koje su opasni zatvorenik i policajka prevalili stotine kilometara i prošli kroz najmanje četiri savezne države, naglo su zaustavljeni u Indiani.
Specijalne policijske snage presrele su bjegunce, koji su se sudarili s njima kako bi pokušali prekinuti potjeru. Kada se to dogodilo, ženska osoba u vozilu pucala je u sebe. Ono što je tragično završilo, počelo je u zatvoru u Alabami u kojem je policajka bila čuvar.

Na snimci nadzorne kamere ona prati zatvorenika kojemu su ruke i noge u lancima, pomaže mu da uđe u policijsko vozilo i odvozi ga pod lažnom izlikom da ga vodi na sud na psihijatrijsko vještačenje. Ubrzo su automobil zamijenili drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šerif okruga Lauderdale u Alabami Rock Singleton:

"Ovaj bijeg iz zatvora očito je bio dobro isplaniran. Bilo je tu puno priprema. Imali su na raspolaganju dosta mogućnosti za organiziranje vozila i sve što im je bilo potrebno da to izvedu. I to je ono što je ovaj prošli tjedan i pol činilo tako izazovnim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Vicky i Casey White nose isto prezime, nisu u rodu. Svjedoci tvrde da su razvili "posebnu vezu." Javnost je šokirana, jer dok je ona opisivana kao jedan od najpouzdanijih zatvorskih čuvara sa sređenim životom, on je višestruki recidivist koji služi 75-godišnju kaznu zbog brojnih prijestupa, uključujući pokušaj ubojstva i pljačku.

"Jako smo opasnog muškarca maknuli s ulice. Više nikada neće ugledati svjetlo dana. To je dobra stvar, ne samo za našu zajednicu, već za cijelu zemlju", kazao je Singleton.
Zemlju koja je danima pratila bijeg ljubavnika iz zatvora, sve do tragičnog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo