promatrali kako se igraju / DiCaprio zajedno s kolegama glumcima na druženju s orangutanima u Indoneziji

Image
Foto: Instagram

DiCaprio i glumci Adrien Brody i Fisher Stevens upoznali su tri orangutana i dva sata promatrali kako se igraju u nacionalnom parku Gunung Leuser

29.3.2016.
9:24
Instagram
VOYO logo

Oskarovac Leonardo DiCaprio s još dvojicom holivudskih kolega posjetio je tijekom vikenda centar za zaštitu orangutana u indonezijskoj pokrajini Acehu, objavili su tamošnji dužnosnici. 

DiCaprio i glumci Adrien Brody i Fisher Stevens upoznali su tri orangutana i dva sata promatrali kako se igraju u nacionalnom parku Gunung Leuser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leonardo i njegovi prijatelji željeli su vidjeti pravo stanište orangutana i bioraznolikost u Acehu", rekao je direktor parka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedno možemo spasiti ekosustav u Leuseru, jednoj od posljednjih velikih azijskih prašuma. Posljednje mjesto na Zemlji gdje zajedno žive slonovi, tigrovi, nosorozi i orangutani", poručio je Adrien Brody, također oskarovac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DiCaprio, koji je svog prvog Oscara osvojio ove godine za Povratnika, godinama je aktivni borac za zaštitu okoliša. Svoj govor na dodjeli Oscara iskoristio je kako bi pozvao međunarodnu zajednicu da odbaci "politiku pohlepe" i poduzme konkretne mjere protiv klimatskih promjena.

U Indoneziji živi između 45 i 65 tisuća orangutana. Broj im je u padu zbog rapidne deforestacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo