GAĆICE, MASKE, CHARLES MICHEL / Direkt glumi Djeda Mraza: Milanoviću bonton, Jandrokoviću kupaće, Sabini boksačke rukavice... Ultimativni darovi za političare

Što bi dobri Djedica pod borom mogao ostaviti predsjedniku Sabora, što svadljivom predsjedniku Republike...

23.12.2021.
23:00
VOYO logo

Danas smo se u Direktu malo igrali Djeda Mraza. Razmišljali smo i razmišljali što bi dobri Djedica pod borom mogao ostaviti predsjedniku Sabora, što svadljivom predsjedniku Republike... Koji bi poklon mogao pomoći predsjedniku Vlade da vlada ipak malo bolje?

Što bi razveselilo odbačenog Hrvoja Zekanovića, a što sveprisutnog Nina Raspudića? Ništa im zapravo nismo kupili, ali kao da jesmo. Sretan Božić od redakcije Direkta i Kristine Čirjak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bonton! Pravila lijepog ponašanja pod bor idu predsjedniku... Njega već neko vrijeme pratimo s izrazima koji ne spadaju u lijepo ponašanje.

On bi iz pravila o lijepom ponašanju naučio da nije pristojno nekoga oslovljavati kao narikača, plameni jazavac ili herojski zec. Lijepo piše da se nekom treba obraćati s "poštovana gospođo zastupnice" i "poštovani gospodine ministre". Dakle, umjesto "opušak" i "korumpirani ludonja", Milanovic bi trebao reći "poštovani gospodin ministar Banožić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjiga je naš jednoglasni izbor i za premijera. Darujemo mu savjetnik za kontroliranje ega "Ego je neprijatelj".

Iz izjava Andreja Plenkovića proizlazi da mu je ego veći neprijatelj nego Milanović, Grbin, Bulj i Grmoja. A budući da je iza njega teška godina, imamo još jedan poklon, sliku njegovog najboljeg prijatelja, Charlesa Michela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već u knjižari imamo nešto i za Peđu Grbina. Možda je jedna od najstarijih self help knjiga na svijetu, ali je svejedno popularna "Kako steći prijatelje i naklonost ljudi".

Knjiga je za sve one koji sami sebi stoje na putu do uspjeha i boljih međuljudskih odnosa. Naučit ćete kako unaprijediti govorne vještine tako da stvorite trajna prijateljstva, sugovornike uvjerite da razmišljaju poput vas, kako biti zanimljiviji i zabavniji u razgovoru. Pomogla je milijunima diljem svijeta, sigurni smo da bi i Peđi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon predsjednika države, Vlade, SDP-a, trebamo poklon i za predsjednika Sabora.

Iako su zimski dani, Gordana Jadrovkovića bismo pripremili za ljeto. Umjesto slim gaćica, nešto modernije. Možda bokserice, jer slim, kako kaže Danijela Jeleč, prodavačica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U principu je uvijek pravilo da slim nose stariji, a ove bokserice nose mlađi... Mlađi su na boksericama."

Košarkaška lopta za Zdravka Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksačke rukavice! To bi mogao biti odličan poklon za Sabinu Glasovac.  

Iako smo zbog ovoga za nju izabrali nešto sportsko, modna dizajnerica Matija Vuica kod koje smo otišli po pomoć za božićni šoping, Sabinu bi nagradila nekom vestom za inače njen jako dobar modni ukus. Poklone bi kupovala samo onima koji su bili dobri, ali kada bi bilo viška novca onda bi, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Katarini Peović promijenila cijeli stil. To što nas je ona tako šokantno iznenadila malom crnom haljinicom, koja je kult svake žene, možete kupiti 30 kravata jer saborski zastupnici misle da one moraju biti samo crvene i plave."

Elegantne cipele? Za Tomaševića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Masaža? Sjetismo se na tren Marina Miletića...

Za Karolinu Vidović Krišto - maska, za Zekanovića jer je izašao iz ormara, majica superheroja, a za Pavla Kalinića, koji je uvijek nađe u pravo vrijeme na pravom mjestu, jedna lenta.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo