MOOOOOOOOLIM?! / Direktov pregled tjedna: Nećak ubijenog JFK-a i antivakser tvrdi da je Anni Frank bilo bolje nego Amerikancima danas

Robert F. Kennedy Junior poznat je kao antivakser i širitelj teorija zavjere

28.1.2022.
23:25
VOYO logo

Da je Donald Trump CNN, New York Times i Washington Post nazivao lažljivcima, neprijateljima naroda, koruptivnim širiteljima fake newsa to smo bili navikli.

No, nismo znali kako će se predsjednik Joe Biden razgovarati s novinarima Fox Newsa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su ga pitali: "Mislite li da je inflacija politička odgovornost u srednjoročnom razdoblju?", a Biden je odgovorio: "To je velika prednost, više inflacije. Koji glupi ku**** sin!".

Image
MOOOOOOOOLIM?! /

Direktov pregled tjedna: Plenković ima salama, a Orban čvarak taktiku, zašto je Frka opet hit, i koju to strast dijele Škoro i Pernar

Image
MOOOOOOOOLIM?! /

Direktov pregled tjedna: Plenković ima salama, a Orban čvarak taktiku, zašto je Frka opet hit, i koju to strast dijele Škoro i Pernar

Nećak JFK-a je popularni antivakser

Međutim, Amerikanci se ovih dana puno više čude onome što je izgovorio nećak ubijenog američkog predsjednika JFK-a. Robert F. Kennedy Junior poznat je kao antivakser i širitelj teorija zavjere. Na skupu protiv cijepljenja uspio je reći da je Anni Frank bilo bolje nego danas Amerikancima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono čemu danas svjedočimo je nešto što ja nazivam 'iznenadni totalitarizam'. Oni uvode sve tehnološke mehanizme za kontrolu. To je nešto što nismo vidjeli čak ni u Njemačkoj u doba Hitlera. Mogli ste prijeći Alpe i doći u Švicarsku, skrivati se na tavanu kao Anne Frank", rekao je JFK-ov nećak.

Znanstvenici su pronašli novi rotirajući objekt u svemiru

Znanstvenici su u čudu: astronomi su pronašli nešto što još nikad nisu vidjeli. Objekt koji se vrti, puno svijetli i ispušta ogromnu količinu energije. I to točno svakih 18 minuta, a energiju ispušta po minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobično im je baš to što se to događa u pravilnim razmacima pa i australski astronomi kažu da je to sablasno. Od Zemlje je udaljen 4000 svjetlosnih godina, ponaša se kao svjetionik, a nalazi se u Mliječnoj stazi. 

Možda bi znanstvenicima mogao pomoći nekadašnji brazilski vojnik Saul José Machado, koji tvrdi da je 1996. uhvatio vanzemaljce. Ispričao je to u jednom podcastu, kaže da alieni imaju velike glave, crvene oči i nisu svi isti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lignje i hobotnice su vanzemaljci

Ipak neke vanzemaljce već ste i mogli vidjeli, čak i jesti ispod peke, na salatu ili najčešće pohane petkom. Jer, neki znanstvenici tvrde da su hobotnice i lignje stigle iz svemira.

Glavonošci su na zemlju pali smrznuti, vjerojatno u jajima, i oni misle da su vanzemaljskog porijekla. Život na zemlji je kažu počeo kišom retrovirusa kada su nam stigli i slatki alieni iz mora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu tako u časopisu "Napredak u biofizici i molekularnoj biologiji". Kada čovjek malo bolje razmisli i hobotnice i lignje se stvarno čine kao čudovišta s neke druge galaksije.

Kina promijenila kraj kultnog filma 'Fight Club'

Kultni film "Klub boraca", svima dobro znani film s Edwardom Nortonom i Bradom Pittom, ima novi kraj. Doduše samo za gledatelje u Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamošnji cenzori odlučili su da znaju bolje od Davida Finchera. Pa umjesto da Edward Norton ubije svog alter ega i bombama uništi grad.

Kinezi su film jednostavno prekinuli i na kraju napisali da je vlast pobijedila: "Policija je brzo shvatila cijeli plan i uhapsila sve kriminalce. A Tyler je poslan u psihijatrijsku ustanovu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor romana Fight Club kaže da je to super, jer je to "happy ending" za sve. 

Vjenčanje u metaverzumu

Jedan indijski par domislio se kako se vjenčati u vrijeme kada ogromne svadbe nisu dozvoljene. Učinit će to u metaverzumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto stotinu, tamo mogu pozvati 2000 ljudi, a sve će biti s temom Harryja Pottera.

Gosti će moći šetati dvorcem, a svoje avatare moći će uljepšati kako žele. I sve to za samo 2000 dolara, pa se čini da bi metapirevi mogli postati popularni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo